Sztárvilág

2009.10.25. 14:00

Balzsay már a második gyermeknek örülhet!

Kétszeres apa lesz Balzsay Károly: tavasszal születik ugyanis második gyermeke a profi ökölvívónak!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Kétszeres apa lesz Balzsay Károly: tavasszal születik ugyanis második gyermeke a profi ökölvívónak!
[/caption]A bokszoló az elmúlt hetekben végre elmondta boldogságának titkát! Bővül a Balzsay család, Tünde, Károly felesége ismét kisbabát vár! Tünde a harmadik házassági évfordulójukon lepte meg a hírrel bokszoló férjét. A házaspárnak már van egy két éves kislánya, Hanna, aki bizonyára örül a testvérnek, aki áprilisban érkezik a családhoz. A jövevényről azt is lehet már tudni, hogy kislány, és a szülők már meg is egyeztek a kislány nevéről: Jázminnak fogják keresztelni. Balzsay Károly elmondta, hogy nagyon örül a kislány érkezésének, de azért abban megegyeztek feleségével, hogy próbálkoznak még, hiszen idővel kisfiút is szeretnének Hanna és a még meg nem született Jázmin mellé.



A babavárás okozta nagy boldogság mellett a munka azért lesz bőven év végéig. A sportoló a napokban utazott Hamburgba, hogy elkezdje a felkészülést a soron következő, decemberi mérkőzésére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva