Sztárvilág

2009.10.11. 11:30

Benkő Dániel újra gyereket nevelne!

A Celeb vagyok, ments ki innen óta a lantművésze alaposan megosztja a közvéleményt. Benkő Dániel most bevallotta, hogy világ életében smucig volt a nőkkel, akikkel összehozta az élet.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Köszöni, jól van, hiszen hamarosan nősül!
[/caption]A hatvankét éves Benkő utólag visszagondolva rájött, hogy közel sem adott meg mindent azoknak a nőknek, akikkel összehozta az élet: „Az is lehet, hogy a nők smucignak tartottak. Pedig azért nagy ritkán elvittem őket vacsorázni és kirándulni is, de mindig abban hittem, hogy nem külsőségekkel, ajándékokkal kell elkápráztatni egy nőt, hanem a saját személyiségünkkel.”

Benkő még nem találta meg a nagy Ő-t. Azt gondolta, nem csecsebecsékkel kell a nőt elkápráztatni, megteszi a személyes varázs is. A botrányhős lantművész tehát már azon is elgondolkodott, hogy benne van a hiba és nem a nőkben. Mégis kereste s kutatta az igazit, bízva az „Aki keres, az talál…” mondásban. Nem talált nőt, elege lett és egy most induló műsor keretében esélyt ad a gyengébbik nemnek, hogy a nők találjanak rá!



Talán majd most...

Hamarosan indul ugyanis az RTL Klubon a Benkő feleséget keres műsor, ahol 18-40 éves hölgykoszorúból kerülhet majd ki az a boldog(?) nő, akit Benkő oltár elé vezet. Nincs különösebb elvárása a lantművésznek a műsorba jelentkező nőkkel szemben, persze nem bánná, ha egy húsz éves fruskát vehetne el. De kérdés az, hogy melyik húsz éves szülne Benkőnek – ugyanis nem csak feleség kerestetik! Benkőt nem érdekli a kora, gyereket akar újdonsült asszonyától! Van már két gyereke a férfinak, de nem gondolja, hogy ez akadály lenne, az mondta, szerinte lányai örülnének, ha testvérük születne.

Az új műsorban ismeretlen nők fogják körülvenni a közismert művészt, bár olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Falusi Mariann a Pa-Dö-Dö énekesnője is szerepet kapott a műsorban, mint Benkő tanácsadója. Pletykák szerint azonban barátságnál többről van szó Benkő és Falusi között… És mi izgatottan várjuk, hogy kit fog elvenni Benkő a műsor végén!

Ajánljuk még:

- Labancz Lilla zaklatás áldozata lett! Benkő Dániel nem bírt magával! >>>

- Benkő Dániel valóságshow-ban keres feleséget ősztől! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva