Sztárvilág

2009.10.02. 10:54

Bujtor István utolsó útja – képek a temetésről

Szűk, családi és baráti körben helyezték örök nyugalomra a balatonszemesi temetőben Bujtor Istvánt. A rajongók délután róhatták le kegyeletüket.

BAMA

A családot és a búcsúztatásra meghívott vendégeket a hátsó bejáratnál engedték be a temetőbe, ahol név szerint ellenőriztek a biztonságiak. A sajtó munkatársai a főbejáratnál várakoztak, de gyakorlatilag semmit sem láttak a temetésből, mert a ravatalozó mellé paravánokat állítottak, amiket fekete színű szövettel borítottak be. A helyszínen civil ruhás rendőrök és siófoki nyomozók is biztosították a búcsúztatást.

Mindenki búcsúzott

A megemlékezés délután 3 órától lett nyilvános, ekkor róhatták le kegyeletüket a rajongók is. A színészt féltestvére, Latinovits Zoltán sírhelyével szemben, a lélekharang tövében temették el.
A részvétnyilvánításokat Bujtor özvegye, két gyermeke (Bujtor Balázs és Bujtor Anna), valamint Frenreisz Károly fogadta.

Bujtor István

A 67 éves színművészt július 31-én súlyos állapotban szállították a Veszprém Megyei Központi Kórház intenzív osztályára. Kiszivárgott információk szerint a színész egy ideje bélpanaszokkal küzdött, és a veszprémi kórházba is hasi fájdalmak miatt került. Itt kezelték, amikor komplikációk merültek fel: összeomlott a keringése és a légzési elégtelenség következtében kómába esett.
Ezek után hiába akarta tudni az egész ország, mi is történt pontosan,  családja hallgatásba burkolózott. Rácz Jenő, a kórház igazgatója is csupán annyit mondott: nem adhat ki semmiféle információt betegük állapotáról, mert ezt a hozzátartozók szigorúan megtiltották. Minden megjelent hír a színész állapotáról csupán találgatásnak számított - volt, hogy fásultságról, lelki gondokról cikkeztek, míg mások bőrproblémákat, frissen leműtött anyajegyeket emlegettek. Egyes napilapok tudni vélték: Bujtor állapota válságos - semmiféle kezelésre nem reagál.
Az utóbbi napokban arról írtak: túl van az életveszélyen, elhagyhatta a kórházat. Nem így történt. Szeptember 25-én halt meg.

Képgalériánk a temetésről >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva