Sztárvilág

2009.10.31. 13:00

Gregor Bernadett eloszlatja a félreértést!

Botrány kerekedett a baranyai kisvárosban, amikor a színésznő együttesével csak egy szám erejéig lépett a színpadra. A zenekar most orvosolja a problémát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A számtalan színpadi szerepen túl most már a Tornádó zenekarban is nagyobb szerepet vállal a színésznő.
[/caption]A színésznő mostanság a Tornádó együttessel lép fel. Egyik, Szentlőrincen adott műsoruk miatt kisebb botrány is kerekedett, mert a szervező felháborodott, hogy Berni csupán egyetlen dalt énekelt. A színésznő szerint alaptalanul. „Ők az együttes fellépésére szerződtek, én pedig elénekelek velük egy dalt. Ha valaki többet ígért a közönségnek, az vállalja ezért a felelősséget” – magyarázta.



Ám a zenekar és Gregor Bernadett ennek ellenére megbeszélték az ügyet, és mivel úgy találták, hogy a színésznő rövidke fellépése valóban félreértésekre adhat okot, így most már négy-öt dalt is énekel.

Ajánljuk még:

- Gregor Bernadett: jöhet a harmadik! - képekkel

 - Nyugalom, csak műtöttek, nem amputáltak! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva