Sztárvilág

2009.10.03. 16:00

Madonna az öngyilkosságra gondol

Madonna soha többet nem menne férjhez. Legalábbis szívesebben vetné magát a vonat alá… - nyilatkozta a minap David Letterman műsorában…

Kiskegyed.hu

A popkirálynő pár nappal ezelőtt őszinte és hátborzongató kijelentést tett. Elmondása szerint ugyanis inkább megölné magát, mintsem, hogy újra férjhez menjen. A díva a világhírű showman, David Letterman műsorában vallott őszintén a házasságról alkotott gondolatairól.

Vad évek?

Pedig Madonna mindig is szeretettel és boldogsággal beszélt Guy Ritchie-ről és a kapcsolatukról. Nyilatkozataiból kiderül: talán az vette el a kedvét örökre az esküvőtől, hogy Guy sosem volt hajlandó a közös családi programokban részt venni… Ennek ellenére nem ment el a kedve a szerelemtől, és reméli, hogy gyakran lesz még benne része…



Madonna és Guy Ritchie 2000 decemberében kelt egybe egy skót kastélyban. Egy közös fiúk született, Rocco, és együtt nevelték Madonna 13 éves lányát, Lourdest, valamint a Malawiból adoptált David Bandát. Az énekesnő először a nyolcvanas években ment férjhez: első férje a színész Sean Penn volt.

Kapcsolódó témák:

A világ 10 leggazdagabb sztárja >>>

Mit művel Madonna? >>>

Kiskegyed.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva