Sztárvilág

2009.10.05. 10:37

Mit titkol Madár Vera?

A Jóban Rosszban színésznőjét szeptember 26-án vezették oltár elé. Madár Vera szűk családi körben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Richárdnak.

Kiskegyed.hu

Vera és a vadászpilótaként dolgozó Richárd két éve egy repülős napon ismerkedtek meg. Az ismeretségből hamarosan mindent elsöprő szerelem lett. Állítólag Vera a kapcsolatuk elején már tudta, hogy Richárd lesz a férje. A férfi nem habozott sokat, egy évvel a megismerkedésük után, tavaly júliusban kérte meg Vera kezét a romantika fővárosában: Párizsban.



Esküvő minden feltűnés nélkül

Innentől kezdve a szerelmesek csak az esküvő szervezésére koncentráltak. Bár számos helyszínt bejártak, míg megtalálták az igazit, a közismert színésznőnek mégis sikerült titokban tartania tervüket. A nagy nap után azonban annyi kiderült: Vera és Richárd egy vidéki kisvárosban keltek egybe. Az esküvő után pedig rögtön elutaztak nászútra. A Kiskegyed információi szerint a mézes heteket nem külföldön, hanem itthon töltik az újdonsült házasok.

Kapcsolodó anyagok:

A Jóban Rosszban sztárján tesztelik az új zsírleszívó módszert! >>>

A legszexisebb sorozatszínésznők >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva