Sztárvilág

2009.10.28. 08:46

Show után koporsó

Hatalmasat változott az utóbbi hónapokban a Gáspárék élete! Míg Győzike a kínai piacra igyekszik koporsóival, addig Evelyn után már Virág is iskolába jár!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Győző kínai tárgyalásra készül, be szeretne törni a hatalmas ország koporsó-piacára.
[/caption]Úgy tűnik, Győzi komolyan gondolta legutóbbi kijelentését, miszerint kivonulnak a showbizniszből! Az életük ma olyan, mint bármelyik más családé, ahol a munkáról és az iskoláról szólnak a hétköznapok. És ami talán a legfurcsább, Győző tökéletesen elégedett ezzel az életformával.

Partimentes nyugalom

„Beköltöztünk vadonatúj otthonunkba, és gyökeresen megváltoztattuk az életünket! Nem járunk partikra, és semmi olyan rendezvényre nem megyünk, ahol celebek a meghívottak. És most ez így jó nekünk. De muszáj is nyugisabb életet élnünk, mert már mind a két lányunk iskolás. Esténként korán fekszünk, reggel pedig nagyon korán kelünk, hogy a két gyereket időben be tudjuk vinni a suliba. Virág iskolája 23, Evelyné pedig 49 kilométerre van az otthonunktól, tehát minden nap nagyon sokat utazunk.”



A komoly üzlet odaát van?

„Ha a Jóisten is úgy akarja, 3-4 hét múlva Kínába utazom. Be szeretnék törni a kínai koporsópiacra, és hogy ez sikerüljön, ahhoz nekem is rengeteget kell dolgoznom! A gyerekek iskolában vannak, Bea is tanul, sminkesnek készül, én pedig addig itt dolgozom a koporsógyártó üzemben. Amikor késő délután hazaérünk, a gyerekek még kicsit tanulnak, utána Bea főz, és már bújunk is az ágyba! Csak a hétvége az, amikor többet tudunk együtt lenni. Szeptember óta mi már nem úgy élünk, mint a Győzike show-ban. Hála Istennek kialakult egy rendszer az életünkben, amit be kell tartanunk a gyerekek érdekében.”

Ugyanolyanok vagyunk, mint a többi szülő

Győzike büszke arra, hogy az első osztályos Virág mennyire jól vette az első akadályokat az iskolában. Azt mondja, kislánya az eltelt két és fél hónap alatt sokkal önállóbb és sokkal okosabb lett. Szülei megelégedésére jól tanul, és jól is viselkedik. Nem is csoda, hiszen megítélésük szerint sokkal jobb iskolát találtak neki, mint hajdanán Evelynnek. Igaz, naponta elég sokat autózunk, de megéri!” Virág délután négyig van a suliban, és utána, ha kell, otthon még Bea foglalkozik vele. A kisebbik gyerek szülői értekezletére is ő jár, de már a családfő is alaposan kiveszi a részét az iskolai teendőkből.

„Idén úgy alakult, hogy egyszerre volt a két gyerek szülői értekezlete. Így Virágéra Bea ment, Evelynére pedig én. Rendesen fel is készültem, vittem egy füzetet, és mint egy diák, végig jegyzeteltem a tudnivalókat. Virágéknál viszont még egy szülői értekezletet szerveztek, amire már én is elmentem. Nagyon jó ötlet volt ez, amolyan „ismerkedési est”, ahol szülők és gyerekek egyaránt részt vettek. Egy erdőben rendezték az egészet. Nekem az volt a feladatom, hogy kis cetliket dugdossak el a gyerekek elől, amit aztán meg kellett keresniük. Nagyon élveztem! Először tartottam attól, hogyan fogadnak minket az iskolában, egyáltalán hozzánk szólnak-e, hiszen közszereplőként mindenhol másképp néznek ránk. Ám a végére szerencsére megnyugodtam, mert itt Beával ugyanolyan apuka és anyuka voltunk, mint a többiek.

Ötödször is igen

A napokban ötödször is igent mondott egymásnak Gáspár Győzi és Bea. Ezúttal jótékonysági célt szolgált az esküvő, amelyre 6 ezer 500 forintért lehetett jegyet váltani. Százharmincan meg is vették a belépőt az Apátfalván egy vendéglőben rendezett lagzira. Itt minden volt, aminek lennie kellett. Eszem-iszom, dínomdánom, de még menyasszonytánc is gondoskodott a násznép jó hangulatáról. A lagzi végén az összegyűlt pénzt a helyi óvoda támogatására adta át a Gáspár házaspár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva