Sztárvilág

2009.10.14. 09:58

Szent a béke a Keleti-családban!

Amióta csak az eszét tudja, Keleti Györgyi imádja az édesapját. Mégis, bizony nem egyszer hozta már kellemetlen helyzetbe az ex-minisztert. De Györgyinek lelkifurdalása is volt emiatt!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A Keleti-nővérek belátták, ha nem akarnak édesapjuknak további fájdalmat okozni, az egyetlen, amit tehetnek a békülés.
[/caption]Alig néhány hete, hogy azzal volt tele a sajtó, hogy Keleti Györgyi és a húga kiutasították a szüleik házából a nővérüket, Andreát. Akkor a Kiskegyednek Györgyi őszintén elmesélte, hogyan is történt az egész dolog.

A papa csak békét akart

A kisebbik lány szerint a féltestvére igazságtalanul megbántotta az édesanyját, és ebből lett a parázs vita. Volt olyan lap, amelyik már olyan valótlanságokat állított, hogy a féltestvérek dulakodtak! Persze, a legnagyobb fájdalmat Keleti Györgynek okozták ezek a cikkek, aki most már a sajtóban is a családján belül dúló ellenségeskedésről olvashatott. „Én már elfogadtam, hogy a két lányom két nagyon különböző egyéniség és soha nem lesznek barátnők. Én mindkettőt ugyanúgy szeretem, nem teszek köztük igazságot. Én már csak egyet akarok: legyen béke a Keleti családban és legyen vége a mocskolódásnak!” – nyilatkozta akkoriban megtörten az apa.



Újra együtt a család

Györgyi amióta az eszét tudja, imádja az édesapját. Most is a politikus egyetlen mondatába került, és a kedvéért megtette, hogy békejobbot nyújtson nővérének. A Keleti-nővérek belátták, hogy ha az édesapjuknak nem akarnak további fájdalmat okozni, akkor ez az egyetlen, amit tehetnek. „Mindenkinek csak azt kívánom, hogy olyan legyen a viszonyuk a szüleivel, mint az enyém. Mindent elmondhatok nekik. Naponta beszélünk telefonon, és minden második napon meglátogatom őket. Ráadásul én nagyon apás vagyok! Ezért a kapcsolatért nem volt nagy ár az édesapám kérése, hogy rendezzük a kapcsolatunkat a nővérünkkel. Most ez is megtörtént. Újra együtt vagyunk, teljesen rendben van minden, vagyis szent a béke, de erről már nem szeretnék többet mondani!” – zárta le a témát Györgyi.

A modell amúgy sem érti, miért volt a családjuk körül a nagy felhajtás, hiszen más famíliában is vannak - ennél akár durvább - konfliktusok. A modell szerint ők csupán azért voltak érdekesek, mert közismertek. Ráadásul ennek a közismertségnek jobbára az apukája látja a kárát, amikor a lányáról a legvadabb dolgokat olvashatja a különböző újságokban. Egy évvel ezelőtt az exminisztert a legnagyobbik lánya, Andrea hívta fel, amikor az egyik napilap címoldala Györgyi állítólagos szexvideójáról harsogott.

Melletted állunk!

„Segítünk, ha nem zárkózol be. Bármi történjen, mi melletted állunk. Ha segítségre van szükséged, hívj!” - írt Györgyinek azonnal sms-t az édesapja. Pedig minden bizonnyal nem kevés kínos percet okozhatott neki a parlamentben a középső lányáról szóló botrány címlap. Nem véletlenül volt Györgyinek lelkifurdalása az apukája miatt. „Nem a férfimagazinos fotók miatt bántott, hiszen hétköznapi apák lányai is vetkőznek a magazinokban. Viszont a bosszantó rágalmazások bántottak. Elképzeltem, hogy most emiatt fogják zrikálni az apukámat, és már ez nagyon megviselt. Ha bármi baj volt körülöttem, mindig az apu arca ugrott be legelőször. Nem arra gondoltam, hogy mit fog szólni, hanem arra, hogy Úristen, megint miattam fogják bántani!"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva