Sztárvilág

2009.10.24. 07:00

Szulák Andrea nem akarja!

Szulák Andrea nyugodt életet él férjével és két és fél éves kislányukkal. A szülők abban megegyeztek, hogy egyikük sem akarja a bébiszittert!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Valahogy megoldják gyermekfelügyelő nélkül is.
[/caption]Szulák Andrea jelenleg Novodomszky Évával vezet műsort az köztévén, ami sok időt vesz el a családtól. A műsorvezető viszont nagyon fontosnak tartja, hogy minden szabad percét a családjával töltse! Nincs hagyományos napirendje, azt viszont elmondta, hogy kislánya kevesebbet látja őt az alig egy hónapja műsorra került 6 órai tea miatt.

Ki vigyáz a gyerekre?

A kis Rozina azonban így is a legjobb kezekben van: apukája, Gábor vigyáz rá, míg Andrea dolgozik. Abban a szülők rögtön megegyeztek, hogy nem akarnak bébiszittert, bár belátják, hogy a nagymama segítsége elkelne néha. Sajnos se Andrea, se Gábor édesanyja sem él már, de így is megoldják a gyerekfelügyeletet – egymás között. Andrea, saját bevallása szerint teljesen hétköznapi életet él családjával, mára már ismertségét is sikerült megszoknia.

Ajánljuk még:

- Szulák Andrea keményen szereti! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva