Sztárvilág

2009.11.28. 10:33

Ada csak éjszaka ér rá pasizni

Egy kétgyermekes anyuka a legritkább esetben időmilliomos. A VIVA TV csinos műsorvezetőjének élete is gyermekei körül forog, így azonban nem könnyű az ismerkedés.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Este tíz után kezdődhet az élet - már, ha van ereje hozzá a fiatal anyukának.
[/caption]Már kilenc hónapja annak, hogy megromlott Ada házassága. A csinos műsorvezetőnek jó a kapcsolata ex férjével, de már szeretne egy igazi társat találni. Ez azonban nem könnyű az ő esetében.


„Nem keresek görcsösen. Persze jó lenne egy társ, de két gyerekkel nem könnyű. Udvarolnak, próbálkoznak férfiak, de mikor meghallják, hogy a gyerekek körül forog az életem, nem könnyen emésztik meg. Nehéz velem programokat szervezni, hiszen ha éppen nem forgatok, akkor én fektetem és fürdetem őket, így csak este tíz után vagyok szabad, amikor már elaludtak. Ezt pedig nehezen tolerálják a férfiak.”

További sztárhírek >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva