Sztárvilág

2009.11.24. 16:39

Akik a háttérből irányítják Amerikát

Amerikai módra neves sztárokkal vette magát körül az Egyesült Államok elnöke. Lehet, hogy csak a népszerűségét növelné a hollywoodi hírességek társaságával?

NANA.HU

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hollywoodi hírességek, akik nélkül nem megy a kormányzás?
[/caption]Elnöki tanácsadónak jelölt ki Barack Obama 25 amerikai hírességet. Befolyásos közéleti személyiségek mellett Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja, az Oscar-díja Forest Whitaker, valamint Anna Wintour, a Vogue Magazin főszerkesztője is a művészeti tanácsadó testület tagja lett. A hírességek amellett, hogy az általuk jól ismert terület trendjéről tájékoztatják Obamát, pénzt gyűjtenek különféle alapítványok számára, illetve a kormány művészeti és kulturális programjait népszerűsítik.



A bizottság valamennyi tagja az elnök fontos támogatója volt a választási kampány során. Anna Wintour például a Vogue címlapjára tette Michelle Obamát, és terjedelmes cikkben mutatta be az akkor még csak potenciális first ladyt, aki most a bizottság tiszteletbeli elnöke.

Ajánljuk még:

- Obama a sötét oldalra állt! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva