Sztárvilág

2009.11.17. 07:00

Ausztráliában felejt Péter Szabó Szilvia!

Fél évre itt hagyja Magyarországot az ország egyik legnépszerűbb énekesnője. A távolság segítségével dolgozza fel a szakítás fájdalmát?

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy ideig nem az éneklés lesz a legfontosabb a csinos énekesnőnek.
[/caption]Elkészült a Nox új CD-je, decemberben lemezbemutató koncertjük lesz, miközben lassan elfogy a banda. Nagy Tamás, az együttes egyik alapítója ősszel úgy döntött: az apaság fontosabb, mint a karrierje, így búcsút intett a zenekarnak. Péter Szabó Szilvia pedig fél évre Ausztráliába költözik.



„Brisbane-ben él a legjobb barátnőm, Erika. Itthon tőle tanultam angolul, de annyira összebarátkoztunk, hogy a végén inkább magyarul beszélgettünk. Most egy négyhónapos kurzusra iratkoztam be ott. Olyan nyelviskolát választottam, ahova kevés magyar jár. Voltam egy angliai iskolában, ahol összeakadtam egy magyar csoporttal. A nyelvtanulás szempontjából ez szerencsés.”

A döntését könnyítette, hogy az énekesnő idén nyáron szakított kedvesével. „Nem valószínű, hogy elmennék öt hónapra, ha kapcsolatban élnék. Így csak Lili kutyámat kell anyukámra bíznom. Össze akarom magam kanalazni. Még fáj a szakítás, és sokáig fájni fog. De a sors elrendezte ezt is: akkor készült a lemez, akkor dolgoztam a legtöbbet a stúdióban, amikor a szakítás történt. Kiénekelhettem magamból a fájdalmat. Olyan darabkát mutathatok meg magamból, amit a közönség még nem ismer.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva