Sztárvilág

2009.11.18. 10:02

Benkő belehibbant utolsó szakításába?

Bár most tucatnyi nő zsongja körül Benkő Dánielt, a lantművész eddigi életére nem ez volt a jellemző. Inkább az, hogy viszonylag rövid idő után a nőknek elegük lett belőle, és kidobták.

Kiskegyed Online

Most azt látjuk az RTL Klubon futó Benkő feleséget keres című műsorban, hogy ha kell, még össze is verekednek a nők a címszereplő kegyeiért. Hogy érdemes-e, arról talán azok tudnának a leginkább beszélni, akik eddig lapátra tették az őrült lantost. Mert jó páran voltak ilyenek…

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Vagy kiválóan játszik, vagy tényleg nem stimmel valami a lantművész körül.
[/caption]

A lant varázsa

„Nem is titkolom, szinte évente megesett ez velem – ismeri be Dániel. – Kirúgtak, én pedig belebetegedtem minden egyes esetbe. Szenvedtem, mint egy állat, rettenetesen sajnáltam magamat. Hetekig, de volt, hogy hónapokig magamba zárkóztam, miközben még önmagammal sem voltam jóban. Nem kellett az étel, nem kellett a bor, és csak azon járt az eszem, hogyan tudnám visszahízelegni magam a kedves szívébe.

A virágcsokros módszert eléggé snassznak tartottam, így inkább egy ígéretes koncert, vacsora vagy utazás ürügyével csábítottam vissza az asszonyaimat. A legemlékezetesebbek persze azok az esetek voltak, amikor a lantommal szerenádot adtam az imádott hölgynek. Na nem az ósdi formában - egy koncert ígéretével csábítottam fel a hölgyeket magamhoz, és ők pedig mindig tudták, hogy mi lenne a leginkább odaillő folytatás…”

Kikészítette a megcsalás

A lantművész tehát igen nehezen viselte, ha dobták őt. Ennél csak egy valami fájt neki jobban: ha megcsalták. „A feleségemmel pontosan azért ment tönkre a házasságunk, mert talált valakit, akiről úgy gondolta, jobb nálam. Ez viszont a férfiúi hiúságomnak nem tett jót, nagyon nehezen tudtam feldolgozni. Később, bevallom, már az is előfordult, hogy én voltam a félrelépő, és ezért repültem. De a lényeg, hogy a nőket illetően az egész eddigi életem egy nagy csalódás volt. Ugyanis nagyon naiv férfi vagyok. Minden nőben az igazit láttam, és nagyon rossz volt szembesülni azzal, hogy mégsem az. Bevallom, ezután galád módon már nem mindig az igazit kerestem, hanem egyszerűen csak egy nőt… De mostantól szeretnék ezen változtatni. Megkomolyodtam, és valóban reménykedem abban, hogy a műsor révén megtalálom az igazit. Komoly esély van rá, hisz több olyan hölgy is verseng a kezemért, akitől összeszorul a gyomrom, és hevesebben ver a szívem. Ki tudja? Lehet, hogy a végén tényleg újra megnősülök?

Professzorként normális volt

Gitártanárként, majd a Zeneakadémia lantprofesszoraként másként viselkedett - állítja egy szomszéd, aki nap mint nap találkozik vele. - Három évvel ezelőtt történt változás az életében, mikor elhagyta az élettársa, egy csinos, kedves, értelmes nő. Benkő nagyon megszenvedte a szakítást. Azóta hanyagolta el háza táját, és lett ilyen hóbortos…

Ajánljuk még:

- Agresszió, féltékenység és szex a Benkő-házban – képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva