Sztárvilág

2009.11.11. 09:35

Benkő Dániel: Nehéz velem élni!

Egy férfi, aki alaposan megosztja a nőket! Egy férfi, akit vagy imádnak, vagy alaphangon nem tartanak normálisnak. Őt az utóbbi sem zavarja.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „Az egész életet egy nagyon komoly játékként fogom föl, hát akkor pont ez ne lenne játék?"
[/caption]– Nem zavarja, hogy a fél ország bolondnak tartja?
– Nemrégiben az RTL Klub megmérette az IQ-mat. Magam is meglepődtem a végeredményen, hiszen kiderült, hogy rettentően magas az intelligenciahányadosom. Hozzáteszem, ezt az eredményt mindeddig előttem is titkolták, nem tudtam róla. Ha valaki hülyének tart, szíve joga. Nem vitatom a véleményét, de attól még ugyanúgy élem az életemet, ahogy eddig.

– Nem is akárhogyan... Kevés férfi mondhatja el magáról, hogy hatvan fölött tucatnyi nő verseng a kegyeiért.
– Ebben a tekintetben is ugyanúgy élek, ahogy eddig. Eddig is nők vettek körül, most is ez történik. Jelen pillanatban tizenkét hölgy ölel a szeretetével, ez pedig nagyon boldogságos érzés! Ezt minden férfinak ki kéne próbálni! Nekem legalábbis nagy örömöt okoz.

– Házassága is a háremszeretete miatt ért véget?
– El tudtam volna viselni, de háremem azért nem volt.



– Most mennyire komolyak a nősülési szándékai?
– Az egész életet egy nagyon komoly játékként fogom föl, hát akkor pont ez ne lenne játék? Egy aranyos dolog, amelyet véresen komolyan kell venni. Ha jön az igazi érzelem, akkor jön, ha nem, akkor nem. Eddig egyszer voltam házas. A 19 éves lányom anyukája volt két évig a feleségem, de ennek is már tizenhét éve vége.

– Akkor most úgy érzi, itt lenne az ideje újra megnősülni?
– Talán igen, talán nem. Ha egyáltalán létezik olyan, hogy a műsor során egy hölggyel kölcsönösen egymásba szeretünk, akkor miért is ne?

– Nem feszélyezi, hogy kamera követi, hogyan ölel, hogyan csókol meg egy nőt?

– Észre sem veszem a kamerát, hiszen az egész életemet a nyilvánosság előtt éltem, így még az intimebb pillanatokban sem befolyásol a jelenléte.

– Jól vagy rosszul jár az a nő, akit majd feleségül vesz?
– Ez legyen az ő problémája! Engem miért nem kérdez meg, hogy jól járok-e?

– Arra lennék kíváncsi, hogy egy nőnek milyen élete lehet ön mellett?
– Szerintem csodálatos! De komolyra fordítva a szót: az eddigi nők azt mondják, hogy borzasztó!

– Mivel sikerült kivívnia a „borzalmas” minősítést?
– Magamnak való vagyok! Előfordul, hogy egy hétre is bezárkózom, mert nem akarok találkozni senkivel. És baromira jól megvagyok magammal. Persze két szobával arrébb, ez nem biztos, hogy tetszik az éppen velem lévő hölgynek.

– Hát elhiszem, hogy ezt elég nehezen viselik…
– Macerás az élet velem - néha még nekem magamnak is! De legalább én jól tűröm.

– Mit kell még lenyelnie egy nőnek ön mellett?
– Szerintem semmit. Vagy egészben engem - úgy ahogy vagyok. Vagy megakadok a torkán, vagy elfogad engem olyannak, amilyen vagyok. Utóbbi esetben garantálom, hogy élvezni fogja az életet!

– Egyáltalán eddig hány nő volt arra képes, hogy tolerálja az ön érdekes felfogását a világról?
– A nők soha nem matematikai feladvány tárgyai! Mindig irtózom attól, hogy az asszonyokat bármilyen vonatkozásban is, de számokkal hozzam összefüggésbe. De nem igazán sok hölgy volt az életemben, akikkel nagyon szoros kapcsolatban lettem volna. Ez a tény pedig eléggé önmagáért beszél.

– Amikor tönkremegy egy kapcsolata, az az ön hibájából történik?
– Mindenképpen az én hibámból! Mert vagy én, vagy a választásom nem volt megfelelő.

– Tegye szívére a kezét! Tényleg most meg akarja találni az igazit?
– Eddig nagyon kevés komoly kapcsolatom volt. Kevesebb, mint ahány ujjam van egy kezemen. Ha jön az a bizsergető érzés, nem fogok ellenállni neki!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva