Sztárvilág

2009.11.23. 10:08

Eddig tudták titkolni

Még a könnyei is kicsordultak az egykori valósághősnek, amikor először kezébe vehette kislányát. VV Frankie élete legboldogabb időszakát éli.

Kiskegyed Online

A Való Világ egykori szereplője, Frankie nagyon boldog menyasszonyával, Szilviával, miközben régóta igyekszik kerülni a nyilvánosságot. Így azt is titokban akarta tartani, hogy apa lett.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Kerek az élet mostanság Frankie háza táján.
[/caption]


„Boldogabb vagyok azóta, amióta nem szerepelek a médiában. Nem akartuk párommal, hogy a lapok megírják, megszületett a gyermekünk. De mégis kitudódott – ezek szerint még érdekli az embereket, hogyan alakul az életem a valóságshow óta. Szeptember 24-én jött a világra Mira Szilvia.

Úgy terveztük, hogy bent leszek a szülésen, de a császármetszés miatt csak a kórházi folyóson izgulhattam. Amikor lányomat a kezembe vehettem, folytak a könnyeim, közhelyesen hangzik, de ez volt életem legszebb pillanata. Mostanában teherfuvarozással foglalkozom, de amikor csak tudom, én pelenkázom, fürdetem Mirát. Tervezzük Szilviával, hogy papíron is összekötjük az életünket, de ez még a jövő zenéje.”

Ajánljuk még:

- Megkérte állapotos barátnője kezét az egykori villalakó >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva