Sztárvilág

2009.11.15. 07:00

Egy hajszálon múlt rajongójuk élete

Ha valaki ismert, számolnia kell azzal, hogy rajongói a legváratlanabb helyzetekben csapnak le rá. A probléma akkor van, ha saját testi épségüket sem féltik.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A sikernek természetesen örülnek, váratlan helyzetek azonban gyakran borzolják a duó kedélyét.
[/caption]Akár komolyabb baj is történhetett volna azzal a tinilánnyal, aki „megrohamozta” az éppen autójukban ülő Josh-t és Juttát. Szerencsére megúszta az elhamarkodott rohamot.



„A lámpánál álltunk, mikor egy tizenéves lány odarohant hozzánk. Már egyesbe váltottam, és éppen indulni akartam, hiszen zöldre váltott a lámpa. Megijedtünk, mert nagyon hirtelen tűnt fel előttünk a rajongónk. Letekertem az ablakot, és ő már nyújtotta is a papírost, hogy adjunk neki egy autogramot. A hátunk mögött álló kocsisor eszeveszett dudálásba kezdett, amiért feltartottuk a sort. Örülünk, hogy rajongóink elszántak, és bármire képesek egy aláírásért, de nem szívesen mennénk látogatóba a baleseti sebészetre.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva