Sztárvilág

2009.11.18. 16:57

Félresikerült házasságok

Amy Winehouse hűtlenkedése, Madonna látszatboldogsága, Nicole Kidman monogám szexuális élete vezetett végül szakításhoz. Összeállításunkban bemutatjuk a világ legfélresikerültebb házasságait.

NANA.HU

Egyes sztárok pár napos ismeretség után állnak oltár elé, míg másoknál több évbe is beletelik, amíg kimondják a boldogító igent - mégis válás lesz a vége. Talán a túlzott ismertség, a média aktív érdeklődése vagy csak egyszerűen a rossz választás az oka annak, hogy megannyi sztárházasság megy tönkre?



Angelina Jolie és Billi Bob Thornton esetében részben igaz, hogy sokszor óriási csetepaté keveredett abból, amit leírtak róluk az újságok. Bár válásukat testi elhidegülésükkel magyarázták, közeli ismerőseik szerint szakításukhoz nagyban hozzájárultak a sajtóban leírt hazugságok is. Valamint az, hogy Jolie ekkor kapott rá az anyaság ízére, hiszen ebben az időben fogadta örökbe első fiát, Maddoxot.



Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil szerelméről is sok cikk született, de ők nyíltan vállalták: máshol is keresik a boldogságot. Végül Blake volt az, aki már nem bírta tovább, hogy felesége idegenekkel hetyeg, és beadta a válókeresetet…Talán a legkellemetlenebb helyzetbe Nicole Kidman került, aki maga is szinte a hat órás hírekből értesült arról, hogy férje, Tom Cruise válni készül. A színésznő kicsit összeroppant, majd megvonta a vállát, és annak a boldog tudatában, hogy ezentúl gond nélkül viselhet magas sarkút, máris továbblépett.

Képgalériánkban a sztárvilág félresikerült házasságai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva