Sztárvilág

2009.11.03. 17:25

Fia született a vicsorgó focistának!

Igazi vasgyúróként jött a világra a Manchester United fenegyerekének kisfia. Wayne Rooney a hírek szerint jobban elfáradt a szülés alatt, mint a legkeményebb angol bajnokin.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A fiatal focista kimerült. Na, nem a futballpályán, hiszen edzés helyett felesége mellett virrasztott a szülőszobán.
[/caption]Wayne Rooney felesége, Coleen egészséges kisfiúnak adott életet egy liverpooli kórházban. A futballpályák „nyelvújítója” a hírek szerint a szülés alatt végig szorította felesége kezét. Amikor pedig felsírt a kicsi, már a könnyeit törölgette a boldogságtól, majd pár órára elvonult szunyókálni az apukák számára fenntartott (!) szobába. Kai Wayne Rooney – akinek neve örömet, boldogságot jelent – 4 kiló fölötti súllyal született.



A Manchester United támadója támadója tavaly nyáron, Olaszországban vette el feleségül a bolti eladóból modellé lett Coleent. Egyelőre nem tudni, hogy a nagy öröm után Rooney pályára lép-e kedden a vendég CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva