Sztárvilág

2009.11.07. 13:00

Gallusz Niki nem nyomul!

Nem titkolja, ha tetszik, de nem is nyomul a pasira. Gallusz Niki azért várja az igazit.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem keresi görcsösen az igazit.
[/caption]A tervek szerint jövő év elején kerül a mozikba Sas Tamás új filmje, melyben Gallusz Niki is szerepet kapott. A Szinglik éjszakája egy kicsit kilóg a sorból a Sas Tamás rendezte 9 és fél randi, az S.O.S. szerelem és az Apám beájulna mellett.



Szinglik éjszakája

A film romantikus, de van benne egy kis akció is: négy lány, egy antik ékszer és magyar maffiózók is szerepelnek a történetben. A filmben szereplő négy lány fiatalon megfogadja, hogy egyikük sem megy férjhez, de másként alakultak az események. A filmben a négy lány egyikét alakító Gallusz Niki elmondta, várja az igazit, de addig is élvezi a munkáját és az életet:

„Nagyon élveztem a szerepet, bár én magam soha nem nyomulnék egy pasira. Igaz, ha megtetszik valaki, azt sem titkolom. Nem szeretem a szingli kifejezést. Egyedül élek, de nem keresem görcsösen a férfit, akivel el tudnám majd képzelni az életemet.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva