Sztárvilág

2009.11.23. 09:58

Hollywood megbélyegzett hírességei – képekkel

Van olyan színész, aki úgy jut el egészen az Oscar-díjig, hogy nem tud kitörni egy-egy szerepből. Ők azok, akiket örökre megbélyegzett az általuk megformált karakter, amin még egy újabb, ígéretes mozifilm sem tud segíteni.

NANA.HU

Itt van mindjárt Eva Longoria Parker esete. A csöppnyi szépség kezdetben hiába tett meg mindent azért, hogy termete ellenére is felfigyeljenek rá, minden kísérlete kudarcba fulladt. Majd jött a Született feleségek, és vele együtt a hírnév, a siker, pénz és csillogás. Eva azóta tántoríthatatlan, hiába kérték fel már nem egyszer ígéretes filmek szerepére, ő megmaradt Mrs. Solisnak.

Mással pedig épp az ellenkezője történik. Nem választja, egyszerűen beleragad a szerepbe. Elég, ha csak Rob Morrow-ra, a Miért éppen Alaszka? hóbortos orvosára gondolunk, aki a nagysikerű sorozat után számos szerepet elvállalt, mégsem tudta beváltani az azokhoz fűzött reményeket. Úgy tűnik: a jóképű színész mindenki szemében örökre már csak Joel Fleishman marad…

Képgalériánkban Hollywood beskatulyázott sztárjai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva