Sztárvilág

2009.11.19. 18:08

Ki legyen 2009 legszexisebb sztárpasija? Szavazz!

Az igazi szívtipró, Jude Law? Netalán a függetlenségét makacsul őrző George Clooney? Vagy a csibészes pillantású, enyhén meghízott Leonardo Dicaprio? Esetleg az új hódító, Gereard Buttler? Szavazz, ki legyen 2009 legszexisebb sztárpasija?

NANA.HU

Három gyermeke mellé a hetekben megszületett a negyedik Jude Law-örökös is. Felvállalni ezt a bébit nem merte, csupán kósza hírek tudatták, hogy a szívtipró megint apa lett. Bár felelőtlensége, nemtörődömsége ide vagy oda, neve minden évben ott lapul a legszexibb színészek listáján.



Pocak, bajusz, szakáll, na meg George Clooney…

Ahogy George Clooney is, aki különösebb médiafelhajtás nélkül vette tudomásul, hogy a People magazin olvasói már kétszer is megválasztották a legjobbnak. Pedig ha valaki büszke lehetne férfiasságára – Brad Pitt mellett – akkor bizony az ő. Clooney szívmelengető mosolya és csodás barna szemei miatt (is) az egyik legszexisebb férfi. És ősz hajjal még ellenállhatatlanabb…

Brad Pitt – az örök szépfiú – egy picit elveszítette dögös imázsát. Főleg, amióta Angelina támogatásával hetyke legénybajuszt növesztett. Szerencsénkre ehhez ma már szakáll is párosult, így lett dögösebb a kacér színész. Leonardo Dicaprio bajusz helyett pocakot növesztett, ennek ellenére imádják a nők. És ő is őket. Járt már topmodellekkel, de a nyakigláb Cameron Diazt is magába bolondította évekre. Megkomolyodni azonban még nem sikerült a Titanic hősszerelmesének. Talán ezért is rajonganak érte ennyien?

Képgalériánkban a legszexibb pasik, persze az ismertebbek közül >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva