Sztárvilág

2009.11.05. 12:55

Lilu újra a képernyőn!

Augusztusban született kisfia, így még sokáig ráér munkába állni a műsorvezető. Egy napra azonban kivételt tesz.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A fáradtság ellenére Lilu az anyai lét minden pillanatát élvezi.
[/caption]Az RTL „Kismama” Klub egyik tagja, aki augusztus 6-án adott életet első gyermekének, Dávid Rubennek, hamarosan visszatér. Lilu egyelőre csak egy alkalommal lesz látható a képernyőn, ő az egyik házigazdája a csatorna Domino Napjának.

A gyermek az első

„A napjaim az elmúlt hónapokban csak a fiamról szólnak, minden pillanatot szeretek megélni vele. Természetesen miután ő az első babánk, még sok feladattal meg kell birkóznom, de minden percét élvezem az apró nehézségek ellenére is. Dávid mosolygós, vidám baba, ritkán sír, szinte csak akkor, ha fáj a hasa, vagy éhes. Én pedig igyekszem megfelelni az anyaszerepnek, mert bármennyire is közhelyesen hangzik, tényleg ez egy nő életének értelme” – mesélte boldogan Lilu, aki – bár tökéletesen elégedett jelenlegi életével – boldogan vállalta a munkát.



Szeretem a Domino Napot, az évek során nagyon a szívemhez nőtt. Jó érzés, hogy egy egész ország izgul együtt a versenyzőkkel a rekordért. Szujó Zolival pedig különösen szeretek együtt dolgozni. Nem lesz könnyű elszakadni Dávidtól, hiszen eddig csak nagyon ritkán és pár órára hagytam magára, ilyenkor a férjem, vagy anyukám vigyázott rá, most azonban egy egész estét nélküle fogok tölteni. Szerencsére a legjobb kezekben lesz, én pedig a műsor után rohanok haza hozzá” – mosolygott Lilu.

Két hónapos munka van benne

A 2009-es Dominó Napra Mr Dominó és lelkes csapata 4 millió 800 ezer dominót állítottak fel közel 2 hónap alatt, hogy november 13-án újabb dominó rekord szülessen. Az idei Dominó Nap témája: A Világ Dominókból – Szárnyalj Együtt a Show-val!

Idén újabb dominóépítményekben gyönyörködhetünk, hiszen a földrészeket láthatjuk majd közel 5 millió dominóból kirakva, mesteri pontossággal! A műsor izgalmát fokozza, hogy 8 építőnek az élő műsorban kell a rekord születéséhez hozzájárulnia. A kihívások ebben az évben a négy alapelem köré épülnek: a föld, a víz, a tűz és a levegő nem csak az építők, hanem a tévénézők idegeit is biztosan próbára teszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva