Sztárvilág

2009.11.13. 17:13

Oda Colin Farrell szabadsága?

Hat év után újra apa lett Colin Farrell. Párja családja ezt meglehetősen nyomós oknak tekinti a házasságra.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nehéz behálózni a sármos színészt, de a hírek szerint szorul a hurok.
[/caption]A Nagy Sándor, az Erőszakik, vagy éppen a Kasszandra álma című filmek sztárjának kisfia október 7-én született Los Angelesben és a Henry Tadeusz Farrell nevet kapta – számol be a People magazin internetes oldala. A kisfiú nem véletlenül kapta a Tadeusz nevet, hiszen édesanyja, a csinos Alicja Bachleda lengyel származású színésznő.



A hóbortos Colinon egyre nagyobb a nyomás párja családja részéről, akik szorgalmaznák a házasságkötést. Alicja szülei ugyanis – akik Lengyelországban élnek, s már találkoztak „leendő vejükkel” – hithű katolikusok, s nem igazán elégedettek lányuk „vadházasságával”.

A 33 Farrell immáron tehát kétszeres apuka, hiszen már van egy hatéves kisfia, aki Kim Bordenave modellhez fűződő viszonyából született. A kis James Padraigról időközben kiderült, hogy egy nagyon ritka genetikai betegségben szenved, így nem csoda, hogy megkönnyezte a színész, amikor nagyobbik gyermeke – aki gyakori rohamokkal, beszédproblémákkal és alvászavarral is küzd – négyévesen végre elkezdett járni.

Ajánljuk még:

- Meleg öccsét vezeti oltár elé Colin Farrell! >>>

- Colin Farrell fogságban - képekkel

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva