Sztárvilág

2009.11.25. 09:52

Rémhírt terjesztenek Lajcsi feleségéről!

Galambos Lajos nemcsak hogy ötven kilóval könnyebben, de lélekben is felfrissülve egészen más lett az élete. Az örömöt csak az árnyékolja be, hogy a feleségéről elterjedt, súlyos beteg.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Végre közösen kirándulhatott a család.
[/caption]Galambos Boglárkát soha nem zavarta, hogy a férje nagydarab. Amikor megismerte Lajost, akkor is 110 kiló volt. „Ilyennek fogadtam el, amilyen. Így szerettem belé, így lettem a felesége. Soha nem kértem, hogy fogyjon. Most is az ő elhatározása volt a fogyókúrája. Amikor ráállt a mérlegre, és újra meg újra kevesebbet mutatott, láttam rajta, hogy mennyire boldog. Így én is az voltam – meséli Bogi. – Ahogy kartondobozokba csomagoltam a régi ruháit, el is bőgtem magam. Mindegyikhez fűz valami emlék.”

Végre meghódították a Gerecsét

Persze, a fogyókúrának voltak nagyon nehéz pillanatai is. Lajcsi nem is titkolja, ideges, ingerült volt, aminek a családja látta kárát. „Bogi többször is kérte, hogy hagyjam az egészet abba, hogy ha ennyire megvisel. De szerencsére tudok bocsánatot kérni. Egy nyugodtabb pillanatomban leültettem a gyerekeimet, és elmondtam nekik, hogy ez az egész azért van, hogy én is mehessek velük kirándulni. Így is történt. A fogyásom után az volt a legelső cselekedetem, hogy elmentem a három gyerekkel kirándulni, és velük együtt másztam meg a Gerecsét. Fantasztikus érzés volt! Mint ahogy az is, hogy jók rám a konfekcióméretek. Ha megtetszik valami, bemehetek egy üzletbe, és megvehetem. Ez számomra már-már eufórikus érzés”

Galambos Lajos úgy érzi, a házasságuknak is csak jót tett a leadott ötven kiló, és a megváltozott külseje is. „Hogy Bogi kitartott mellettem ezekben a nagyon kemény hónapokban, hogy velem örült, ha én örültem, úgy érzem, megerősítette a házasságunkat is. Hiszen így utólag visszagondolva, házasságunk egyik legkritikusabb időszaka volt az én fogyókúrám. Azonban túl vagyunk rajta, és most rettenetesen boldog vagyok.

Szó sincs betegségről

Örömüket azonban beárnyékolja egy szóbeszéd, ami szerint Bogi súlyos beteg, és ennek a lelki terhe áll Lajcsi fogyásának hátterében. A házaspár erről is őszintén beszélt a Kiskegyednek. „Túl gyorsan jöttek a gyerekek egymás után. Az egyik kicsi volt, a másik pici, a harmadik pedig csecsemő. Azt hiszem, senkinek nem kell magyarázni, micsoda energia három gyereket etetni, fürdetni, nevelni, lefektetni. Nagyon kimerültem, nem ettem, hirtelen le is fogytam. Mindeközben persze én is voltam beteg, engem is láthattak orvoshoz menni. Csak ez lehet a szóbeszédek hátterében, semmi más – mondja Bogi. „Szerettünk volna még gyereket, ám ahogy a professzor úr mondta, Bogi szervezete kimerült, így nem is tervezgettünk tovább. Szerencsére semmi nem igaz a szóbeszédből. Gyomorgyűrű, szigorú diéta és plasztikai műtét. Csakis ennek köszönhetem az ötven kiló mínuszomat, és nem másnak!"

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva