Sztárvilág

2009.11.20. 09:32

Rondák, de tehetségesek – képekkel

Lady Gaga, Donatella Versace, Tori Spelling vagy Steven Tyler. Hogy mi a közös bennük? Gazdagok, sikeresek, híresek, csak éppen nem a legszebbek. Minden esztétikai hiányosságot feledtet azonban eszement tehetségük és kitartó győzni akarásuk.

NANA.HU

A sztárvilág tökéletesség-kultuszában egyensúlyoznak, miközben sok sztárnak kikiáltott egyént messze leköröznek tehetségükkel. Ám hogy a külső mennyire nem minden, azt az is bizonyítja, hogy az amerikai álomipar is szemet huny eme szépséghibák felett, és bátran kiáll a legrátermettebbek mellett.



Horgas orr, szénaboglya haj, ijesztő tekintet

Így lehet ünnepelt sztár a gumiarcú Steven Tylerből, a gombszemű, szénaboglya hajú Amy Winehouse-ból, és az agyonplasztikázott szilikoncsarnok-arcú Donatella Versace-ből is. De a legújabb üdvöske: Lady Gaga sem marad le túlságosan az előbb említett hírességek mögött: előnytelen külsejét kilós sminkkel és különleges öltözködésével próbálja palástolni. Mindezek ellenére pillanatok alatt vált Amerika első számú kedvencévé…

Képgalériánkban a ronda, de annál inkább tehetséges sztárok >>>

Ajánljuk még:

- Top 10: A legstílusosabb sztárok >>>

- Liptai Caludia és az ijesztő plasztikák >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva