Sztárvilág

2009.11.13. 09:39

Társat találni a sztárvilágban is nehéz!

Sikeresek, a címlapokon szerepelnek, mégsem könnyű társat találniuk. Mert mindenki azt hiszik róluk, hogy elérhetetlenek, pedig csak ugyanarra vágynak, mint egy átlagember: kiegyensúlyozott, boldog családi életre.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ki, mióta szingli a magyar sztárvilágban?
[/caption]

Bíró Ica: Aki fél tőlem, ne is jöjjön! /két éve szingli/

- Nem keresem az Igazit, de hiszek abban: ha én lélekben maximálisan fel vagyok készülve egy kapcsolatra, akkor úgyis jönni fog. Bár szórakozóhelyre nem járok, interneten pedig esélyem sem lenne, hiszen mindenki ismer. Az utóbbi két rövid kapcsolatomban csalódnom kellett, hiszen az egyik átvert, a másik pedig azt élvezte, hogy szerepelget mellettem. Szerencsére elég jó emberismerő vagyok, és hamar rájöttem, hogy nem engem szeret, csupán szereplési vágy van benne. Azt vettem észre, a férfiak félnek a talpraesett, önálló hölgyektől. De, aki fél, ne is jöjjön a közelembe! Olyan partnerre vágyom, akire fel tudok nézni, és testi-lelki szinten nekem tetsző legyen.

Dobrády Ákos: Kiderül, ha érdekből szeret /négy éve szingli/

- Ismert ember lévén nehezebb kezdeményezni, és nehezebb is megtalálni az igazit. Volt, hogy érdekből volt velem valaki, de az elég hamar kiderült. Nem lehet elviselni egy ember illatát, személyiségét hosszú távon minden vonzalom nélkül.

Szórakozóhelyen mindenki felszabadultabb, lazábban ismerkedik, de nem hiszem, hogy ott meg lehet találni a nagy Őt. Igaz, nem is nagyon járok bulizni. Negyed-félévenként elsodor az élet, de szabadidőmet inkább baráti társaságban, haverokkal töltöm. Milyen számomra az ideális nő? Lehet szőke, barna, vörös, teljesen mindegy, nem annyira fontos a külső. Az fontosabb, hogy legyen humora, stílusa, sokat mosolyogjon, és jókat tudjunk beszélgetni.

Baby Gabi: Csak olyan jöhet, aki barát is /három éve szingli/

- Hál'' Istennek, mindig olyan partnerek voltak az életemben, akiket ismertem már régóta, így nem volt gond, hogy felismernek az utcán. Féltékenykedés sem volt részükről. Ha beleszeretek valakibe, az egész lényét szeretem mindennel együtt. Mindenkiben más fog meg. Tiniként imádtam a szőke, kékszemű pasikat, de mégsem volt sosem ilyen külsejű barátom. Fontos hogy intelligens, ápolt, kedves, romantikus legyen. Sorolhatnám még, de ezt úgyis érezni kell… Egy párkapcsolat akkor működőképes hosszú távon, ha a párod a legjobb barátod is egyben.

Pataki Zita: Nem bírják, hogy megbámulnak minket /két és fél éve szingli/

- Manapság amúgy sem hódítóak a 30-as férfiak, és attól, hogy a képernyőről ismernek, még inkább megriadnak, félnek kezdeményezni. Elérhetetlennek, különleges nőnek tartanak. Mindig bizonygatnom kell, hogy én egy egyszerű lány vagyok. Az is gyakran előfordul, hogy távolságtartónak gondolnak, és nagyon meglepődnek, hogy jó humorom van. Az eddigi férfiak többsége azt nem szerette, hogy megbámulnak minket. Az viszont nekem nem jött be, aki erre büszke volt. Igaz, nemrégiben megismerkedtem valakivel, amiből lehet akár komoly kapcsolat is, de nem akarom elkiabálni.

Dukai Regina: Ha találkozom valakivel, abból rögtön hír lesz /fél éve szingli/

- A párkapcsolatok kialakításában nem érzem hátrányát, hogy ismert vagyok. Csupán az kellemetlen, hogy van egy feljelentő rovat, ahová vadidegen emberek írogatnak, ha látnak egy pasival. Erre harapnak az újságok, és állandóan hívogatnak, hogy meséljek az új szerelemről. Ami egyelőre nincs, bár találkozgatok fiúkkal. Szórakozóhelyen szinte még soha nem ismerkedtem. Odajönnek a srácok, nem ijednek meg tőlem, de komoly kapcsolat még soha nem született ilyen helyen. Eddig mindig baráti-ismeretségi körből szövődtek a szerelmeim.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva