Sztárvilág

2009.11.08. 07:00

Tatár Csilla egy lift gépházában lakott

Tud főzni, bár nem szokott. Időnként kiszámíthatatlan, de férjének éppen ettől izgalmas. Élete első csókja borzalmas volt, szerencsére mára minden rendben van ezen a téren.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A csinos műsorvezető boldog házasságban él.
[/caption]1. Nem voltam rossz kislány, de okoztam azért némi fejtörést a szüleimnek. Az egyik legnagyobb csínytevésem az volt, mikor elszöktem otthonról a barátnőmmel és beköltöztünk egy lift gépházába. Akkor nagy kalandnak tűnt, de szegény anyáék arcára a mai napig emlékszem, hogy milyen volt, amikor megtaláltak.

2. 14 évesen csókolóztam először. Borzalmas, mondhatni sokkoló élmény volt. Jobb nem is emlékezni rá. Most már, felnőtt fejjel persze másként vélekedek a csókról. Egyfajta érzelmi megnyilvánulás, ami akkor tökéletes, ha két olyan ember között történik, akik igazán szeretik egymást. Most már nem panaszkodhatok.


3. Imádom, ha kísértésbe hoznak. Semmi olyannak nem akarok ellenállni, amit szeretek, vagy kívánok. Persze nem mindegy, hogy ki akar kísértésbe hozni.



4. Nem szeretem a krumplifőzeléket. Egyébként meg kevés ételt utálok. Ami azonban tuti, hogy soha nem ennék gyorsétteremben és biztos nem eszem meg semmit, ami tele van szintetikus anyaggal.

5. Nem állok hadilábon a főzéssel, de otthon nincs igény arra, hogy főzzek. A férjemmel mindketten a munkahelyünkön szoktunk ebédelni. Vacsorára pedig már nem kívánjuk a főételt. A specialitásom egy reform csokis sütemény, de a zöldség levest és rakott krumplit is elég jól el tudom készíteni.

6. Hallottam már, hogy azt mondják, nagy futó hírében állok. A legnagyobb távolság, amit eddig egyszerre lefutottam, 8 kilométer volt. De előtte 10 kilométert bicikliztem!

7. Nagyon szeretem Angliát, Los Angelest, New Yorkot, Balit , és a mexikói Los Cabosért is odavagyok. Attól függetlenül, hogy szeretek Magyarországon élni, el tudom magam képzelni más országban is. Imádok utazni és általában minden ország kultúrájában, megtalálom a szépet.

8. Nehéz arra válaszolni, hogy mi a legrosszabb tulajdonságommal, mert azzal senki sem szeret dicsekedni. Azt azonban őszintén bevallom, hogy sokszor kiszámíthatatlan vagyok, de férjem szerint ez izgalmas.

9. Hogy mi volt a legszebb ajándék, amit a férjemtől kaptam? Nem választhatok ki egyet sem a sok közül, mert még azt hinné, hogy volt olyan, ami nem tetszett…

10. Nincs különösebb gyűjtőszenvedélyem, de például imádom a régi fotókat és könyveket. Van otthon egy 100 éves lexikon gyűjteményem, de teljesen oda vagyok az 1900-as évekbeli budapesti fotókért is.

11. Nem vagyok sorozatfüggő, de beismerem, hogy van egy, amelyikért mai napig oda vagyok. Az pedig a Dallas. Fanatikus rajongó vagyok, nem tudok betelni vele. Bármikor, bármennyiszer meg tudnám nézni. Úgyhogy egyszer szívesen összeülnék az Ewing család még élő tagjaival South Forkban egy reggelivel egybekötött beszélgetésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva