Sztárvilág

2009.11.14. 07:05

Tordai Teri töretlen hittel várja párját

Tordai Teri szerint a szerelem nincs korhoz kötve, bárhol és bármikor meglepheti az embert! A színésznő ma egyedülálló nagymama.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A színésznő még most is gyönyörű, nem csoda, hogy várja a szerelmet.
[/caption]

Tordai Teri remek filmszerepet kapott Sas Tamás filmrendező új filmjében. A jövő év elején a mozikba kerülő Szinglik éjszakájában Teri Hámori Gabriella édesanyját, az örömanyát alakítja a romantikus akció-vígjátékban.



Azt mondja, biztos benne, hogy a filmben szereplő lányok a történet végére meglelik a szerelmet, hiszen a lányok a forgatókönyv szerint tevékenyen élik mindennapjaikat, és nem várják tétlenül a szerelmet. A színésznő most is szingliként él, és így csöppent bele a beszédes című film forgatásába is:

„Egyedülálló nagymama vagyok magam is. Úgy gondolom, a szerelem egyáltalán nem korhoz kötött. A szingli lét egy édes, várakozó állapot, amely arról szól, hogy bármikor utolérhet bennünket a szerelem. Még annyi idősen is, mint én vagyok, rátalálhat az emberre ez a csodálatos érzés, és találhat magának párt. Úgy gondolom, egy férfi számára sokkal rokonszenvesebb egy nő, aki önálló, mint az, aki csak tétlenül várja, hogy elkeljen. Ezért én a mai napig folyamatosan dolgozom, és bizonyára meg is találom még a páromat.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva