Sztárvilág

2009.12.30. 12:06

Benkő szó nélkül dobta Andreát?

Bár a show végén Andrea nyerte el Benkő kezét, úgy tűnik, a románc csak a nászéjszakáig tartott. Igaz, mind a győztes, mind a Benkő kezéről lemaradó szupernagyi bízik még abban, hogy lesz folytatás.

Kiskegyed Online

Bár véget ért az RTL Klubon a Benkő feleséget keres című show, a győztes Andrea reménykedik abban, hogy szerelme Dániellel nem csak a nászéjszaka végéig tartott. Pedig nászéjszaka óta nem nyúlt a „feleségéhez” Benkő Dániel. A műsor felvétele után külön váltak az útjaik, nem találkozhattak amíg a felvételek adásba nem kerültek. A Dániel kezét elnyerő Andrea azért reménykedik, hogy a lantművész a való életben is visszatalál hozzá.

Csak emlék marad?

„Eddig is szerelmes voltam Dánielbe, de a nászéjszakánk után, ha egyáltalán lehetett ezt fokozni, még jobban szeretem! Dániel ugyanis olyan szerető, amilyenről minden nő csak álmodhat!” A győztes feleségjelölt azóta a nászéjszakájuk emlékéből él. Dániellel ugyanis csak telefonon tartják a kapcsolatot. Bár az is igaz, hogy Andrea szerint ilyenkor izzik a telefonvonal kettőjük között.



Nem akarom ráerőltetni magam Dánielre. Ő nem is az a típus, aki ezt elviselné! Sokat rontanék a helyzeten, ha most ragadnék rá, így inkább adok időt neki, hogy gondolkodjon el, mit is szeretne. Az biztos nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy ő Budapesten, én pedig Pozsonyban élek. Nagy a távolság kettőnk között, de nem hiszem, hogy ez közénk állhatna – reménykedik Andrea, aki a verseny óta a Mónika show felvételén találkozott csak Dániellel.
„Nem, nem mentünk a tévéfelvétel után sehova, mert mindkettőnknek sietnie kellett – vallja be szomorkásan. – Ennek ellenére nagyon reménykedem abban, hogy a szilvesztert kettesben tölthetjük, és koccinthatunk a közös jövőnkre.”

A szupernagyi azóta is gyászol

Andival ellentétben a második helyezett Edit már nem is nagyon reménykedik. A szupernagyi inkább gyászol - de szó szerint. „Az eredményhirdetés után nagyon sírtam, mert Dániel összetörte a szívemet! Azóta gyászolok, és csak sötét ruhában lépek ki az utcára, mert mélyen megsérült a lelkem. Én komolyan vettem ezt az egészet, és Dánielt őszintén szerettem. Büszke nő vagyok, és így persze fájt a kikosarazás, mégis felemelt fejjel távoztam.

Részletek a kedden megjelent Kiskegyedben!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva