Sztárvilág

2009.12.09. 10:00

Koncz Zsuzsa sűrű időszak elé néz

Az év vége Koncz Zsuzsa életében sűrű időszak, országos turnéra indul. Ezekben a hetekben csak a fellépésekre koncentrál.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az énekesnő felelősséget vállal turnécsapatáért.
[/caption]– Az utóbbi időben több beszélgetős műsorban láthattuk, holott korábban azt mondta, távol tartja magát a médiától.
– Az olyantól mindenképp, ahol a magánéletemben akarnak vájkálni. Egyébként meg szívesen nyilatkozom, hiszen ez azért a pályához tartozik. Az értékes beszélgetésekből magam is okulok. Különösen, mert az én választásom, kinek adok interjút. Persze kell, hogy legyen témánk. Most épp van, hiszen a Ha én zászló volnék című koncertválogatásom novemberben jelent meg. Az elmúlt időszak legfontosabb koncertfelvételeit gyűjtöttem össze DVD-n és CD-n.



– Sokadik turnéja zajlik. Mit jelent ez egy énekesnek?
– Újabb élményeket. A kaposvári Csiky Gergely Színházban például mindenhol ültek és álltak, ahol lehetett, és az utolsó pillanatokban virágesővel árasztották el a színpadot. Miskolctól Debrecenig fontos vidéki nagyvárosokban lépek fel, december 11- én pedig a Művészetek Palotájában. Kár, hogy ott nem lehet pótszékezni, a jegyek meg már rég elfogytak. Még a legjobb barátaimnak se tudok helyet szerezni.

– Néhány éve rendszeresen koncertezik. Mi ennek az oka?
– Szeretek koncertezni, jólesik látni az arcokon a dalok hatását. Másrészt így is tartom a kapcsolatot a közönségemmel. Ez részben pótolhatja azt, hogy a televíziókban nincsenek színvonalas zenei műsorok. Többek között azért, mert szélnek eresztették a szakembereket. Például a zenei szerkesztőket, akik képesek lennének ezeket a műsorokat megcsinálni.

– Fárasztó a turné?
– A jóleső fáradtságot az ember könnyebben kipiheni. Vigyázok arra, hogy a fellépések között legyen egy-két nap szünet, így van időm a regenerálódásra. Ilyenkor úgy élek, mint az élsportolók az edzőtáborban. A koncert utáni napot leszámítva naponta énekelek egy, másfél órát, és csak a legszükségesebb teendőket látom el: lebonyolítom a telefonokat, meglátogatom édesanyámat, mozgok, tornázom – van otthon tornaszőnyegem, szobabiciklim. Maximum még a gyógytornász jöhet szóba. Nem megyek nyilvános helyekre, nincs mozi, színház, koncert. Influenzajárvány idején különösen nem. Nem tudtam magam idejében beoltatni, ezért is kell vigyáznom, hiszen nem csak magamért felelek. A csapatom – több mint tíz ember – egzisztenciáját is fenyegeti, ha le kell mondanunk előadást. Tudják és méltányolják ezt a barátaim is.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva