Sztárvilág

2009.12.03. 16:53

Liptai nem titkolja tovább szerelmét

Egy ideje új hódolója van Claudiának, akit eddig ügyesen titkolt a nyilvánosság elől. Most azonban fellibbentette a fátylat kedveséről.

NANA.HU

Egyelőre ugyan az újdonsült udvarló neve nem derült ki, csupán arról lehet hallani, hogy kollégái előtt már nem takargatja szerelmét. A Napi ász információi szerint nem bosszúból kezdett új kapcsolatba.

Túl van a váláson, exférjén, így semmi akadálya nem volt annak, hogy megint szerelmes legyen.

Fiatal, friss, hús

És a hírek szerint a jövendőbeli jóval fiatalabb Claudiánál. A lapnak egyébként a műsorvezető egyik kolléganője fecsegte ki a titkot. A kollegina elárulta: egyre többször látják ölelkezve, turbékolva a szerelmeseket a forgatások közötti szünetekben.

Ennyi és nem több

Egyelőre azonban több nem derült ki a titkos szeretőről, ám minden bizonnyal nem csak testileg áll közel Claudiához. Legalábbis ha munkaidőben is együtt tudnak tölteni egy-egy lopott szerelmes percet, talán kolléga lehet az új kiszemelt.

Gesztesi meg csak fogy és fogy

Míg a műsorvezetőnő vígan éli mindennapjait, addig volt férje, Gesztesi Károly továbbra sincs túl jó passzban – állítja a magazin. A színész kétség kívül rengeteget fogyott az utóbbi időben és bármennyire is mutatja vidám arcát a kameráknak, oka lehet a jelentős súlyvesztésnek. A Jóban Rosszban szereplője persze időnként erőt vesz magán, és nyilatkozik a kapcsolatukról, illetve a válás okáról, melyben – elsősorban – magát okolja a történtekért.

Együtt exekkel és gyerekekkel

A színész nemrég egy kibeszélőshowban vallott érzelmeiről, és ismerte el: hibázott. Legalábbis abban mindenképp, hogy közel engedte egymáshoz régi és új feleségét. Gesztesi imádja gyermekeit és közel szerette volna magához tudni szeretteit… Ehhez képest ő az, aki most teljesen magára maradt…

Képgalériánkban pillanatok a pár életéből >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva