Sztárvilág

2009.12.17. 17:06

Madonna revansot vett!

A gyorsan véget ért Madonna-Louis Vuitton 'házasság' egyik fél sem bánkódott sokáig, máris előálltak legújabb munkáikkal!

BAMA

Már hírt adtunk róla a Louis Vuitton Lara Stone mellett tette le a voksát és az első kampányfotókat már be is mutattuk itt az oldalunkon eddig felemás véleménye volt a nagyközönségnek Marc Jacobsék legújabb víziójáról. Egyértelmű volt, hogy a Dolce & Gabbana sem fog sokáig tétovázni és hamarosan válaszolnak az LV kampányára és kiszivárogtatják a tavasz-nyári kampány beharangozó képeit.

Az olasz Vanity Fair magazinban máris debütáltak a fekete-fehér képek, Madonnát ezúttal kicsit sem retusálták, a képeken egy klasszikus olasz háziasszony jelenik meg hagyományos környezetében.

Nem tudjuk még a képek háttértörténetét, de nekünk elsősorban olasz filmek jutnak róluk eszünkbe, olyanok amelyekben a csodálatos Anna Magnani szerepelt (Mamma Róma, Nők vagyunk, Szépek szépe), vagy a neorealista alapfilm, a Megszállottság. Olyan klasszikus olasz színésznők eszünkbe juthatnak róla, mint Monica Vitti (ő ráadásul még szőke is volt), vagy Sophia Loren. A képek mindenesetre merész válasznak tűnnek az LV idei Madonnával készült kampányképeire és egy teljesen új szerepbe helyezik a popkirálynőt.

Ajánljuk még:

Louis Vuitton 2010

Madonna újra pózol!

 

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva