Sztárvilág

2009.12.21. 11:07

Nem titkolózik tovább a csinos híradós!

Megúszta a mérgeskígyó-kalandot, szívesen lenne a CNN műsorvezetője, kislány első szava a papa volt. Kumin Viktória apró titkai.

Kiskegyed Online

1. Főzőiskolába jártam, mert az ételek nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna A főzőtanfolyam önbizalmat adott, rájöttem, hogy van érzékem a sütés-főzéshez és szeretem is! Ha ma segítségre van szükségem, akkor az anyukámat hívom telefonon és akár ételkészítés közben is segít.



2. Középiskolában egyéves ösztöndíjat nyertem Ausztráliába. Körbejártuk a kontinenst is egy 24 napos túrán. Búvárkodtunk a nagy korallzátonynál, megmásztuk az őslakosok szent hegyét, az Ayers Rock-ot. Egyszer majdnem a nyakamba esett egy mérgeskígyó, de időben sikerült elugranom, így megúsztam. Később a szekrényemben is találtam kígyót, de az ártalmatlan volt – ennek ellenére nagyon megijedtem.

3. Egy napra szívesen cserélnék Ralitsa Vassileva-val. A CNN International egyik műsorvezetője és nagyon kedvelem. Az egyik leghitelesebb személyiség a műfajban.



4. Nem tudok ellenállni a jó bornak, sajtnak, és csokoládénak.

5. Gyerekkoromban annyi minden szerettem volna lenni. Hol régész akartam lenni, színésznőnek, hol állatorvos, vagy éppen angoltanárnak készültem, de még folytathatnám a felsorolást

6. Sok szenvedélyem van. Recepteket gyűjtök, lakást csinosítok. De ugyanúgy szeretek olvasni és különböző babás programokra járni a kislányommal.

7. Gyermekem, Berta augusztusban múlt egy éves. Az első szava a papa volt. Ezt használta, akkor is, amikor engem szólított, és akkor is, amikor azt értette alatta, hogy szeretlek.

8. Szeretem a meglepetéseket! Karácsony táján vezetek egy listát, arra az esetre, ha valamelyik családtagnak fogalma nincs, hogy mit ajándékozzon. Egy másik listát is vezetek, erre egész évben gyűjtöm az ötleteket, hogy majd karácsonykor mivel szeretném meglepni a szeretteimet.

9. Egyszer színészként is kipróbálhattam magam. Akkor viszont rögtön a pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, Kulka Jánossal. A 2007-es POSZT gáláján adtunk elő egy jelenetet a Liliomból. Bár a kiruccanás életre szóló élmény volt, azért van önkritikám.

10. Férjem a köztársasági elnök tanácsadója. Általában sejtem, hogy milyen ügyekben nem mondhat el mindent, ilyenkor nem is faggatom. Egyébként kár, mert mindig meg szoktuk beszélni az aktuális ügyeket, de bizonyos dolgokról nekem is a híradókból kell értesülnöm, hiába van mellettem a „hírforrás”.

11. Volt egy pár kínos pillanat az életemben, de nem mesélek, próbálom elfelejteni őket.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva