Sztárvilág

2009.12.19. 13:09

Szerelem van, daganat nincs!

Szerelmes korszakát éli férjével Demcsák Zsuzsa. A kósza hírekkel ellentétben nem rákos – kicsattan az egészségtől!

Kiskegyed Online

Nemrég egy ország aggódott Demcsák Zsuzsáért, amikor elterjedt a hír: rákos. Ez szerencsére nem igaz! Remekül érzi magát, csak ezért is borzalmas volt olvasnia valótlanságot.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy raliversenyen találkoztak először, akkor még nem voltak szimpatikusak egymásnak.
[/caption]

Élete egyik legboldogabb korszakát éli, imádja a gyerekeit, és férjével úgy lángol köztük a szerelem, mint kapcsolatuk kezdetén. „Túlzó és valótlan volt, amit a címlap állított! – mondja Zsuzsa. – Nem vagyok voltam rákos. Egy évvel ezelőtt valóban nehéz időszakot éltünk át, de hál’Istennek minden rendben van, sikerült visszafordítani az elindult rosszindulatú sejtburjánzást.

Ez a gyors orvosi beavatkozásnak és a megtalált alternatív gyógymódoknak köszönhető. Az elmúlt egy szoros orvosi kontroll alatt voltam. Sok mindenre a szemem a baj a szemem a baj közelsége, és azóta jobban figyelek magamra, mind a testemre, mind a lelkemre. Fontosnak tartom, hogy minden nő rájöjjön, saját magára is gondot kell fordítania mindamellett, hogy a nap 24 órájából húszban biztosan a családjával foglalkozik. Férjem is rettenetesen aggódott értem. A rossz dolgok talán még inkább összetartják a családot, de szerencsére nem csak a nehéz helyzetekben figyelmes velem József.”

Arany középút


Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de abban hiszek, hogy ilyenkor nem a könnyebb utat kell választani és hátat fordítani egymásnak.

Praktikák nélkül


„Magamra nem sok idő jut, de nyáron újra elkezdtem sportolni – mondja Zsuzsa. – Mindkét szülés után hamar visszanyertem az alakomat, talán ez annak is köszönhető, hogy versenyszerűen röplabdáztam. Nem kell diétáznom különösebben, mert egészséges ételeket készítek, odafigyelek, hogy az alapanyagok jó minőségűek legyenek és ne zsírban tocsogjanak. Persze a fiúk igénylik, hogy nokedli pörkölttel vagy rántott hús is kerüljön az asztalra. Szépségápolásra sem fordítok sok időt. Reggel hidratálókrémmel bekenem az arcom, adás előtt kisminkelnek, és egész nap úgy hagyom. Háromhavonta megyek kozmetikushoz, fodrászhoz gyakrabban. Lefekvés előtt megtisztítom az arcomat, soha nem fekszem le sminkben. Legalább napi két liter ásványvizet iszom. Más praktikám nincs!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva