Sztárvilág

2009.12.08. 09:50

Szirtes Tamás: Nagy a felelősség

A világhírű színpadi rendező vagy száz castingot vezetett már, de saját bőrén most tapasztalta először egy szereplőválogatás izgalmait.

Kiskegyed Online

Megdolgoztatták a zsűritagságért a Madách Színház igazgató-főrendezőjét: ötfordulós casting-sorozat egyik nyerteseként lehet ma a Csillag születik állandó szereplője. Kevés magyar művészt méltat úgy a nemzetközi színházvilág, mint Szirtes Tamást, saját hazájában a nagyközönség előtt próféta mégis egy kereskedelmi tévé vetélkedőműsora révén lett…

A színház úri hely!


Óvodás koromtól állandóan a filmgyárban lógtam

Sok csillagot felfedezett már


- A színházcsinálás egyik legizgalmasabb része a tehetségek felfedezése. Csaknem három évtizeden át tanítottam a színművészetin, öt osztályt vittem végig, és a Madách Színházban sikert sikerre halmozó fiatalok is új perspektívákat nyitottak előttem. Ezért az élményért is vállaltam, hogy castingokon méretem meg magam a televízióban. A casting során az első Csillag Születik produkcióinak elemzését várták tőlem. Mégis nagy váltás volt, mikor már élő adásban ment ugyanez. Kezdetben tartózkodással figyeltem magam az ismeretlen helyzetben, de ma már nagyon élvezem. Húsz másodpercben értékelni esetleg évek munkáját, emberek életét, álmait nagy felelősség – remélem néha sikerül.

Részletek a ma megjelent Kiskegyedben!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva