Sztárvilág

2009.12.03. 11:08

Szó sincs róla, hogy válnék!

Alig három hónapja mondta ki férjének az igent. Ennek ellenére már most felröppent a hír: Anita új életet kezd és válik Bélától. Amiből mindössze annyi igaz, hogy új frizurát csináltatott magának.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Anita megszokta, férje viszont meglepődött a rosszindulatú pletykák hallatán.
[/caption]

A nyár végén pazar esküvőn, Röjtökmuzsajon mondta ki Tornóczky Anita az igent párjának, az üzletember Színi Bélának. A negyvennégy éves férj több étterem tulajdonosa. Anita semmit nem bízott a véletlenre, hiszen már hosszabb ideje együtt élt a párjával, mielőtt úgy döntöttek, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. A csodaszép esküvő után a fiatalok Dél-Amerikába utaztak nászútra.

A gyökeres változás


A napokban azonban Anita hatalmas változáson esett át: levágatta a haját. Mint mondta, a háromcentis frizurával sokkal nőiesebbnek érzi magát, mint hosszú hajzuhatagával.

Az eredménnyel nemcsak ő, hanem újdonsült férje is nagyon elégedett volt. Mint kiderült, a műsorvezető már régóta kacérkodott a gondolattal. Annál is inkább, mert legutoljára tizenöt évvel ezelőtt volt rövid haja. Azonban voltak, akik úgy gondolták, a gyökeres változás azt jelenti, hogy Anita életében is valami komoly dolog, nagy változás történhetett

„Köszönjük, jól vagyunk!”


A cikk ennek ellenére megjelent, azt állítva: megromlott a házasságuk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva