Sztárvilág

2009.12.04. 09:47

Sztárok, akikre számíthatnak a rászorulók

Bono, Bill Gates, Stevie Wonder és Geri Halliwell – négy név azon hírességek közül, akik nem sajnálva időt és pénzt segítenek a rászorulóknak. Összeállításunkban sorra vettük a legjószívűbb hírességeket.

NANA.HU

A legaktívabb jótékonykodó kétség kívül a U2 frontembere, Bono, aki annyiféle jótékonysági és humanitárius szervezettel áll kapcsolatban, hogy felsorolni is nehéz lenne. Tevékenységének középpontjában az afrikai országok adósságának elengedése, illetve ezen államok segítése áll.

A legbőkezűbbnek Bill Gates, amerikai dollármilliárdos bizonyult, aki ezúttal hat milliárd dollárt! ajánlott fel egy karitatív szervezetnek.

Ám amíg a Microfost World alapítója „csupán” pénzzel támogatja a rászorulókat, addig mások szabadidejüket nem sajnálva is segítenek.

Az anyákért küzd

Geri Halliwell például az ENSZ nagyköveteként küzd megszállottan azért, hogy minden nő emberhez méltóan élhesse meg az anyaságot… Az egykori Spice Girls-ös azóta viseli ennyire szívén az anyák sorsát, amióta életet adott kislányának. Stevie Wondert pedig két nappal ezelőtt nevezték ki a béke nagykövetének. A látássérült művész eddig is nagy hangsúlyt fektetett sorstársai megsegítésére, most azonban hivatalosan is sokat tehet értük. A zenészt a Ban Ki Mun az ENSZ főtitkára tüntette ki e megtisztelő címmel.

Képgalériánkban a legbőkezűbb adakozók >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva