Sztárvilág

2010.01.03. 11:39

Elrabolták gyerekeik ajándékait!

Idén már másodszor rabolták ki a nemrégiben még egy párt alkotó fiatalokat. Ráadásul mindkétszer gyermekeik ajándékait vitte el a lelkiismeretlen rabló.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az ellopott ajándékokat természetesen pótolták, így vidám volt a közösen eltöltött karácsony.
[/caption]Nem végződött jó hangulatban a tavalyi év Ada és Timó számára, hiszen az elmúlt évben másodszorra is rablók áldozatai lettek. Nyáron Ada nagyszüleinek vidéki házából lopták el a gyerekeik játékait, most pedig karácsony előtt két nappal törték fel a fővárosban az autóját, és vitték el belőle az ikreknek szánt ajándékokat.



A Viva Tv műsorvezetője sírógörcsöt kapott, mikor szembesült a borzalommal. Azonnal hívta gyerekei apját, akivel együtt szerezték be újra a karácsonyi ajándékokat. Bár ők ketten elképzelhetetlennek tartják, hogy újra egy pár legyenek, Bálint és Bence kedvéért úgy töltötték az ünnepeket, hogy a gyerekek ne érezzék, szüleik elváltak.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva