Sztárvilág

2010.01.15. 18:00

Erdélyi Mónikának nincs nyugalma!

A népszerű műsorvezető gyermekei egyre nyitottabbak a világ dolgai felé. Természetesen más-mást jelent mindez egy bölcsisnél és egy bakfisnál.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A műsorvezető kislánya dackorszakának gyönyöreit éli.
[/caption]Erdélyi Mónika nagyobbik lánya, Viki érdeklődni kezdett az éjszakai élet iránt. Mónika pedig - a családi béke érdekében - kénytelen elengedni kamasz lányát.Természetesen, mint aggódó szülő, nem hagyja teljesen magára gyermekét. Mónika vállalta, hogy minden alkalommal érte megy, és hazaviszi lányát az éjszakából. Így nem csak Vikinek jelent könnyebbséget a hazaút megszervezése, de a műsorvezető is nyomon követheti: hova és milyen társasággal jár gyermeke szórakozni.

Együtt, mégis külön

Mónika nem most kényszerült először elengedni gyermekét. A tavalyi év is fordulópont volt családja életében. Viki elköltözött otthonról, mivel az iskola, ahová jár, sokkal közelebb van édesapja lakhelyéhez. A műsorvezető elfogadta az új helyzetet, ám eleinte nagyon nehéz volt megszoknia: nagylánya már nincs mindig mellette.

Olívia bölcsődés lesz

Manapság pedig nem csak az elsőszülött gyermeke körüli események viselik meg igazán. Kislánya, - a Mukli Gyulától született Olívia Johanna - is sokat változott az elmúlt időszakban. A gyermek elmúlt két éves, és a műsorvezető elmondása szerint éppen dackorszakát éli. Mónika úgy érzi: már nem tudja kordában tartani kislányát, ezért bölcsődébe íratja: - Olívia egyre nyitottabb a világ felé, és már nem minden esetben tudom százszázalékosan lekötni a figyelmét a nap huszonnégy órájában. Neki is, mint minden gyereknek, szüksége van olyan kis társakra, akikkel órákon át eljátszogathat. Erre optimális a bölcsőde, ahová tavasszal, kísérleti jelleggel be is íratom… - mesélte Mónika az RTL Klub reggeli műsorában. Amíg pedig Mónika lelkiismeretesen egyengeti lányai útját, irányítja vállalkozásait és ügyel karrierjére, a szerelem sem maradhat már sokáig távol. A műsorvezető – állítása szerint – nyitott egy új kapcsolatra, ám a jövőben biztos, hogy nem fogja kiteregetni ország-világ előtt magánéleti dolgait…

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva