Sztárvilág

2010.01.12. 09:30

Ganxsta Zolee: Jóban vagyok az apámmal!

Sokan, hetek óta találgatják miért nem hívta meg édesapját esküvőjére a szabad szájú rapper. Meglehetősen prózai az ok.

Kiskegyed Online

Egy egész ország gondolhatta úgy, hogy komoly gondok vannak Ganxsta Zolee és az édesapja, Zana József színművész között. A Hal a tortán adásaiban ugyanis elhangzott: Ganxsta nem hívta meg az édesapját az esküvőjükre vagy az otthonukba. Tényleg ekkora lenne a baj apa és fia között?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy biztos, a csinos hölgyek társaságát mindketten kedvelik.
[/caption]

Szó sincs erről! – tiltakozik Zolee. – Egyszerűen utálom a felhajtást, és az esküvőnk kapcsán is tartottam magam az elveimhez. Nem volt násznép, nem volt nagy felhajtás – és apák sem voltak. Voltak ellenben tanúk meg az anyáink. Moncival mi sem öltöztünk esküvői ruhába. Én például farmerban és csizmában mondtam ki az igent. Ja, igen, volt ott még egy nagyon fontos vendég: az első kutyánk, Diego! Na, szóval ezért történt, hogy nem hívtam meg az apámat az esküvőmre.

Az otthonunk pedig a nyugalom szigete, oda sem nagyon hívunk meg senkit! Itt csak Zoé, a nejem és a kutyáink vannak. Viszont amikor meglátogatom az anyámat, az apámhoz is át szoktam menni. Nincs tehát ezzel semmi gond. Illetve van: az öregem hülyeségeket beszélt. Bár nagyon szeretem, előfordul, hogy összevissza hord hetet-havat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva