Sztárvilág

2010.01.06. 10:44

Győzike: Ki akartam ugrani az erkélyről!

Segítségre van szüksége Győzikének. Az egykori showman vészesen lefogyott, depressziós és pánikrohamok gyötrik.

Kiskegyed Online

Éveken át szórakoztatta az országot Gáspár Győzike és családja. Miután véget ért show-juk, megunva a folyamatos támadásokat, a sztár úgy döntött, visszavonulnak, és kizárják a nyilvánosságot életükből. Hosszú hónapok teltek el azóta. Míg Bea és a lányok megtalálták helyüket a civil életben, Győzike összeroppant. Szemmel láthatóan baj van vele. 65 kilót fogyott két év alatt, beesett, sápadt az arca, már nem az a harsány, aki bármikor kapható volt a bohóckodásra. Halkan, visszafogottan mesélt az elmúlt hónapokról. „Mindenki azt hiszi, az a bajom, hogy már nem szerepelek.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.
[/caption]

Épp ellenkezőleg, nagyon élvezném ezt a nyugalmat a családommal együtt, ha nem zaklatnának minket még mindig. A minap az egyik újság fotósával volt egy konfliktusom. Nem engedtem, hogy lefotózzon engem az unokatestvérem autójával. Ezen úgy feldühödött, hogy nekem esett, megütött. A nyomai is látszódnak. Nem teszek feljelentést, mert már elegem van. Unom, hogy rossz embernek állítanak be.”



Győzit annyira megviselik még mindig a támadások, hogy depressziós lett. Gyógyszereket kell szednie. „Egyszerűen semmi nem megy. A vállalkozásaimmal is gondok vannak. A szüleimmel továbbra sem jó a kapcsolatom, már az öcsémmel sem beszélek. Bea sem tud rajtam segíteni, hiába nyugtatgat. Most már én is tudom, hogy beteg vagyok. Előfordul, hogy rémeket látok. Nemrég elmentünk egy wellness-hétvégére, ahol olyan rosszul lettem, hogy megfordult bennem az öngyilkosság gondolata, ki akartam ugrani az erkélyről. Előfordult az is, hogy az autópályán meg kellett állnom, mert fulladni kezdtem. Tudom, hogy ez a pánikroham tünete. De nem megyek orvoshoz, mert egyik sem segít. Azok is bolondnak néznek engem, és csak a pénzt kérik el. A sztár már csak egy emberben bízik. Egy gyógytornászban, aki nem csak testével, hanem lelkével is foglalkozik.

„Kifacsartak engem, nem hagynak méltósággal élni. Segítségért kiáltok. Ebben a tornászban van minden reményem. Érzem, hogy jót tesznek nekem ezek a tornaórák.”

További részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva