Sztárvilág

2010.01.26. 10:27

Hét év után hagyta el családját

A Mokka műsorvezetője, Kárász Róbert után most a híradós, Pachmann Péter is elköltözött családjától. Ráadásul ő is egy kollegina miatt.

Kiskegyed Online

Úgy tűnik, a híradós Pachmann Péter másodszor is válik. Első házassága négy évig tartott, válása után másfél évvel vette feleségül mostani feleségét, Marcsit. Amikor pedig megszületett kisfiuk, Balázs, Péter fél méterrel járt a föld felett. Fotózással foglalkozó felesége is boldog volt, minden várakozását felülmúlta, milyen fantasztikus férjet és apát kapott a sorstól.

Marcsi és Péter évente egyszer felkeresik asztrológusukat. Így történt esküvőjük előtt is. Nem is volt semmi gond, hiszen a csillagok is azt sugallták: ők bizony összeillenek. Akkor mi történhetett házasságuk kritikus hetedik esztendejében?

Ambrus Marcsi szerint egyszerűen elmentek egymás mellett, másképp látják már a dolgokat. Akármi is történik azonban, kisfiuk, Balázs örökre összeköti őket, hiszen közös felügyeletük alatt nevelkedik majd. A kisfiúnak már el is mesélték, hogy édesapja elköltözik, hamarosan már nála is lesz egy kuckója.



Pachmann Péter is azt ígéri: gyermekük semminek nem láthatja kárát. Aki ismeri a tévést, tudja róla, hogy nagyon romantikus. Valószínűleg szerelmes lett, hiszen nem is titkolja, hogy együtt van kolléganőjével, Hajdú Petrával.

Részletek a ma megjelent Kiskegyedben!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva