Sztárvilág

2010.01.08. 15:49

Ikreket szült halott férjétől!

Húsz hónappal férje halála után szülte meg közös gyermekeiket egy walesi asszony.

Kiskegyed Online

Kellynek és Gavinnek nem sok közös boldogságot engedélyezett az élet. Gavin csupán 22 éves mikor kiderült: a rák egy ritka fajtája támadta meg. A szerelmesek kapcsolata ezidőben kezdett komolyra fordulni, házasságot és gyereket terveztek.

A férfi a kemoterápiás kezelés előtt lefagyasztatta spermáit, mert az orvosok figyelmeztették, hogy a kezelés után kicsi az esély, hogy sikerül a fogantatás. A pár 2008-ban házasodott össze, és a Gavin még megélte, hogy áprilisban megszületett fiúk, Shay, de két nap múlva elhunyt.



Kelly nem adta fel; 20 hónappal férje halála után egészséges ikreknek adott életet, ugyanis férjével testvéreket szerettek volna fiúknak. Ruby és Chaise december 31-én születtek meg, egészségesek és édesanyjuk csodának tartja őket, ugyanis már nem hitt abban, hogy sikerülni fog a mesterséges megtermékenyítés, hiszen az első két beültetés sikertelen volt. A Dél-Walesben élő asszony boldog, hogy a három gyermekben tovább él elhunyt férje is.

forrás: mon.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva