Sztárvilág

2010.01.04. 09:28

Komoly zsivaj uralta Erdeiék ünnepét

Embert próbáló megmérettetésen van túl a legutóbbi győzelmével sporttörténelmet író bokszoló. A pihenésnek azonban egy ideig lőttek.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Azért a kapcsolatot nem veszélyzteti a hangos család.
[/caption]A profi bokszoló, Erdei Zsolt szabadidejében szeret egyedül lenni, felhőtlen kikapcsolódást a horgászás nyújt neki. Legutóbbi meccse után is vágyott volna egy kis pihenésre, nyugalomra, de ez az ünnepek alatt elképzelhetetlen volt, hiszen a spanyol rokonság látogatott hozzájuk Fótra.

„Azt szokták mondani, az olaszoknál nincs hangosabb nép. Pedig szerintem a spanyolok azok. Napokon át zsivajtól volt hangos a ház. Nagyon kedvelem a feleségem családját, de ahogy mondani szokás: jó, ha vendég jön a házhoz, ám még annál is jobb, mikor megy...

Félreértés ne essék, szépen teltek az ünnepek családi körben, de az utolsó napokban már a fejem fájt a zsivajtól, úgyhogy Arabellával csak arra vágytunk, hogy végre kettesben legyünk.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva