Sztárvilág

2010.01.25. 09:37

Méltósággal viseli betegségét

Még viccelődésre is jutotta erejéből a Hodgkin szindrómával küzdő Michael C. Hallnak, amikor átvette a Golden Globe díját.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Humorral oldotta a díjátadó feszültségét.
[/caption]A Dexter című sorozat címszereplője, Michael C. Hall először jelent meg a nyilvánosság előtt az után, hogy bejelentette: rákos. A színész az idei Golden Globe gálájára volt hivatalos, ugyanis jelöltek a legjobb férfi főszereplő díjára a tévésorozat-kategóriában, amelyet végül meg is nyert.

A díjátadó után a következőket nyilatkozta: „Örültem, hogy találkozhattam a kollégákkal, és hogy megmutathattam mindenkinek, jól vagyok.Hallnál nemrégiben Hodgkin szindrómát diagnosztizáltak, és már túl van az első kezeléseken is. A felhajtást kerülő 38 éves színész eredetileg betegségének hírével sem akart a nyilvánosság elé állni. „Nagyon is meg akartam tartani magamnak a rossz hírt, de jöttek a díjátadók, úgyhogy kénytelen voltam beszélni az állapotomról. Annak viszont örülök, hogy a rossz hírhez rögtön hozzátehetem: kilátásaim egész jók.



Hall egyébként a humorát nem vesztette el.
A díjat ugyanis sapkában vette át, amiről annyit mondott: „Ez egy baromi drága japán designer darab, amit így legalább nyugodtan felvehettem.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva