Sztárvilág

2010.01.23. 14:08

Nem vetkőzöm, csak gyereket nevelek!

Pár éve nemigen volt olyan újság, amelynek a címlapján ne ő mosolygott volna. Most azonban nagy a csend Fonyó Barbara körül, aki ezt egy cseppet sem bánja.

Kiskegyed Online

– A nagy csend dacára mégis a tizedik nekifutásra jött össze ez a találkozó.
Olyan vagyok én is, mint a többi kétgyerekes anya. Bár sokan azt mondják, az anyaság kérdéseiben mindenkin túl teszek. Lehet, hogy ez így van, de nekem ez a normális. Számomra az a legfontosabb, hogy a két fiam lelkivilága egészségesen fejlődjön, és én neveljem fel őket, ne az iskola és ne más. Igenis fontos, hogy én tanuljak velük, én készítsem fel őket a másnapi órákra, és én is főzzek nekik, mossak rájuk, törődjek velük.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A gyönyörű színésznő gyermekeinek él.
[/caption]

– Már mindkét fiú iskolás?
– Igen, a kicsi most kezdte az elsőt, a nagyobbik pedig már ötödikes. Elrohant az idő… A nagyfiam, Benedek már akkora, mint én, és 42-es a lába. Domonkosnak pedig hétévesen 39-es cipőt kell venni, tehát ő is szép nagy gyerek.



– Vajon az anyaság miatt szorult háttérbe a pályáján?
– Nekem eszemben sincs a fiúk miatt kevesebbet vállalni, az egyikünknek sem lenne jó. Talán azért hallani rólam kevesebbet, mert nem vagyok egy igazi celeb. Nem tudok naponta szaftos és érdekes híreket szolgáltatni, és nem is akarok. Nem vetkőzöm, ellenben csöndben nevelem a fiaimat. És ha a Madách Színházban a Fantomban lépek föl, akkor aznap este nyolcszáz nézővel találkozhatom.

– Mi lett operaénekesnői álmaival?
– Eddig évről évre énekeltem az Operában, az idén ez elmaradt.

– Amikor fellép, ki vigyáz a fiaira?
– Nagyon régóta van egy bébiszitterem, ilyenkor ő van a gyerekekkel.

– Hogyan fordulhat elő, hogy az ország egyik legszebb anyukája hosszú évek óta egyedül neveli a fiait?
– A magánéletemről nem szeretnék beszélni, ugyanis nem vagyok a mai kor gyermeke. Minden megváltozott, minden átalakult, és én is túléltem sok mindent, aminek következtében már másképp látok dolgokat. Nem adom fel az értékrendemet, de elkeseredni sem fogok, optimistán állok a mindennapokhoz.

– Egyáltalán kire számíthat?
– Magamra.

– Édesanyjára?
– Ő is színésznő, és nem tud olyan szinten belefolyni az életembe, hogy naponta tudjon nekem segíteni. Megtanultam, hogy csak saját magamra számíthatok, és emiatt cseppet sem vagyok elkeseredve, inkább próbálok két lábbal állni a földön. Talán már túlságosan is, de ez csak a javamra válik.

– Ez most nem úgy hangzott, mintha egy boldog nővel beszélgetnék!
– Pedig akár hangozhatna is, hiszen hogy nevelhetem a két fiamat, az nekem már önmagában véve is egy boldogság. Nem küzdelemként élem meg, hiszen hatalmas öröm óránként, sőt percenként visszakapni azt a szeretetet, energiát, amit adtam nekik. A napokban a kisebbik fiam, Domonkos azt mondta: nagyon sajnálja, hogy ha nagyobb lesz, nem tud majd engem feleségül venni. Nagyon édes volt, ahogy mondta. Nekem inkább a mai világfelfogás és a lelkem közötti különbözőség okoz gondot.

– A papájukat vagy a mamájukat követik majd?
– Benedek kicsit visszahúzódó, nagy műkedvelő. Szeret színházba járni, nem nagyon van olyan darab, amit nem látott. A kicsi más, nála még naponta változnak a dolgok. Egy biztos: a bátyjával ellentétben ő szeret szerepelni.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva