Sztárvilág

2010.01.16. 11:19

Soha nem nyúlt Benkőhöz!

Egy téma, két verzió: Kiszel Tünde cáfolja, hogy kapcsolata lett volna az őszülő lantművésszel.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy biztos: jó barátok.
[/caption]Plátói vagy nem plátói? Az itt a kérdés! A megfejtendő titok pedig Kiszel Tünde és Benkő Dániel állítólagos (?) kapcsolata. A lantművész azt állítja, ágyba bújt a műsorvezetővel, akinek azóta nagy csodálója, amióta csak megpillantotta valamikor a nyolcvanas évek végén. Benkő elmondta, Tündének kiváló teste van, sőt még intim szőrzetét is magasztalta. Ezzel szemben a műsorvezető az egyik reggeli műsorban cáfolta a botrányhős állítását. Az ő verziója szerint Benkő valóban szerelmes volt belé, és hevesen udvarolt is neki, de semmi nem történt közöttük.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy biztos: jó barátok.
[/caption]

Azt viszont Tünde sem tagadja, hogy jólesik neki, hogy a lantművész kedves és nagyon intelligens nőnek tartja őt, ez az egyik oka annak, hogy jó barátok. Csakhogy őszülő szakállú tisztelője nem az esete, ezért szó sem lehet arról, hogy komoly kapcsolat szövődjön közöttük.



Benkő egyelőre nem reagált a műsorvezető revánsára, így csak találgatni lehet, hogy mi az igazság. Még az is lehet, hogy a lantművész saját fantáziája csapdájába esett: annyit ábrándozott Tündéről, hogy most már úgy emlékszik, viszonyuk volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva