Sztárvilág

2010.01.13. 10:11

Túl az alkoholmámoron

Rossz eszközhöz nyúlt, hogy feldolgozza az őt ért tragédiát. Szecsődi Károly most már csak a zenével foglalkozik.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A zene mindenre gyógyír.
[/caption]Sokak szívébe belopta magát a negyedik Megasztár félárva tinije, Szecsődi Károly. A nézők azt nem tudhatták, hogy Károly az édesanyja balesete után magába zuhant, ivott, bukdácsolt az iskolában, s felhagyott az énekléssel.

„2007. május 13-án történt a tragédia – meséli az énekes. – Az öcsémmel édesapámhoz költöztünk, akivel addig alig volt kapcsolatunk. Új iskolába kerültem, ez sem tett jót. Nehezen illeszkedtem be. Lefogytam, nem jártam el otthonról, abbahagytam az éneklést. Kilenc tantárgyból álltam bukásra a félév végén. Iskola után csak feküdtem az ágyon, és egyetlen időtöltésem egy napló vezetése volt, amelyben édesanyámnak írtam leveleket. Apu ijesztőnek találta a viselkedésemet, ezért pszichológushoz vitt.



Károly egy este úgy döntött, vesz magának egy üveg italt. A pszichológustól kapott nyugtatókra ivott, amitől kábult lett, és a fájdalmat is könnyebben viselte. A nyugtató és az alkohol rabja lett. „Végül rádöbbentem, mekkora bajban vagyok. Úgy döntöttem, megpróbálok talpra állni, s éreztem, a zene segíthet ebben. A színpad, a dalok, a versenyzés adrenalinbombaként hatottak rám, s éreztem, ismét élek.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva