Sztárvilág

2010.02.12. 09:59

Mi történt Korda Györggyel?

Nagyon aggódik Korda Györgyért felesége, Balázs Klári. A művész súlyos beteg, de nem influenzás: orvosai egyelőre nem tudják, mi a baja.

Kiskegyed Online

Kétségbe vagyok esve, mert egy hete beteg a Gyuri, nemhogy jobban lenne, egyre rosszabbul van!” – nyilatkozta a Tereferének Balázs Klári, az énekes felesége. Február elsején jött a hír, hogy Korda György rosszul van, le kell mondani miatta A Szinglik éjszakája című film sajtóbemutatóját. Akkor még csak azt lehetett hallani, hogy az énekest ledöntötte lábáról az influenza. Kollégái sajnálták, de mindenki megnyugodott, hogy semmi komoly baj nincsen. Négy napra rá beszéltünk imádott feleségével, aki nem bírta magában tartani aggodalmát. Sokkal nagyobb a baj, mint azt gondolák.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Huszonnyolc évnyi boldog házasság van már mögöttük.
[/caption]

„Nagyon beteg a férjem, egész nap itt ülök mellette – mondja Klári. – Már többször látta orvos, gyógyszereket írt fel, de csak nem akar javulni az állapota. Egy percre sem hagyom magára! Úgy érzem, ez több mint egy sima influenza. Napok óta csak fekszik, alig van ereje bármihez. Se enni, se inni nem akar, már a kiszáradás veszélye fenyegeti. Az orvosa utasítására infúziót kötöttek be neki. Ha nem erőszakoskodnék, hogy igyon meg egy-egy pohár vizet, magától nem tenné. Mint a legtöbb férfi, az én Gyurim is nehezen viseli a betegséget, elképesztően makacs, nehezen fogadja meg ilyenkor a tanácsaimat. Könyörögnöm kell neki, hogy magába erőltessen egy pohár vizet.



Magyarország egyik legnépszerűbb énekesének több fellépését is le kellett mondania, sajtóeseményeket, pókerpartit, az természetes, hogy nem mehet így emberek közé, de nem is bírna. „Egy hang sem jön ki a torkán, és nagyon magas láza van napok óta. Annyira legyengült, hogy alig bír felkelni az ágyból, a hideg rázza. Borzasztó érzés így látni a férjemet! Arra gyanakszom, hogy erős ételmérgezést kaphatott. Hogy mikor, és hol fogalmam sincs.”

A teljes cikket a Terefere magazinban olvashatja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva