Sztárvilág

2010.02.03. 10:32

Nem hiszi el, hogy férje megcsalta

Egy napilap szerint Pachmann Péter másfél éve titkos viszonyt folytat kolléganőjével. Mit szól ehhez a műsorvezető elhagyott felesége?

Kiskegyed Online

Az utóbbi napok Pachmann Péterről szóló cikkei feleségének is kínos perceket szereztek. Eddig ugyanis abban a hitben volt, Péter csak azután jött össze a kolléganőjével, miután elköltözött otthonról. Úgy gondolta, az eltávolodásuk volt az oka annak, hogy Péter ma már egy másik nő párja. Az egyik napilap azonban azt állította, hogy Péternek már másfél éve viszonya van a csatorna riporterével, a 35 éves Hajdu Petrával. Ezek szerint a műsorvezető már akkor csalta a feleségét, amikor Marcsi még álmában sem gondolt arra, hogy a férje máshoz jár.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ez a kép a történtek ellenére egyelőre mindennapos.
[/caption]

Magam sem tudom, mit higgyek. De még mindig nem gondolom azt, hogy a pletykáknak jobban kellene hinnem, mint Péternek. Bárhogy is gondolkodom, nem jut eszembe egyetlen jel sem, ami arra utalt volna, hogy a férjem megcsal. Nem akarom elhinni, amit néhány lapban összeirkálnak.



Marcsi így továbbra is barátként tud tekinteni kisfia édesapjára. „Péter naponta jön Balázshoz. Hogyan is nézhetnék a szemébe, ha mindent elhinnék, amit pletykálnak? Bevallom őszintén, nem hogy nem haragszom a férjemre, hanem inkább fáj, hogy a rólunk szóló cikkekben bántják őt, hiszen ez csak a mi dolgunk. Egy biztos: én az újságcikkekben leírtak ellenére is szeretnék jó viszonyban maradni a kisfiam édesapjával. És sok boldogságot kívánok neki immár az új párja oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva